Dagens outfit (se, där var en rubrik jag aldrig trodde jag skulle använda i bloggen!)

Planen var lätt cardio och abs idag, hittade ett roligt (?) magpass i en Oxygen-tidning som jag vill köra men nä, halsen sätter stopp. I alla fall så här tidigt på morgonen, kanske bara behöver hosta upp mig lite? Ikväll borde jag våga mig på något lättare!

Istället delar jag med mig av en annan sak som ingår i vardagslivet, rutinerna, det som får kugghjulen att snurra någorlunda väloljat. För allt är inte BARA träning och protein, you know. På vardagarna byter jag om från träningskläder och vandrar till jobbet som en vanlig människa…

Jag åker ju buss eller tåg till jobbet och vägrar frysa. Jag vill samtidigt se trevlig ut på jobbet och särskilt dagar som idag när jag ska måste vara lite vass och förhandlande (det är svårt i för bekväma kläder…). Så när jag åker till jobbet gör jag det i duntäcke (typ, eller i alla fall en dunjacka som ser ut som ett täcke jag virat om mig), vinterkängor (med raggsockor i så klart!), fleecetröja under jackan, halsduk och handskar. Är det fler minusgrader blir det även thermobyxor och mössa men denna outfit funkar vid nollgradigt.

Väl på jobbet åker duntäcke och annat av, jag rättar till hårknuten (eller frisyren för dagen), bättrar på läppglanset och tar på mig ett par av de skor som huserar i mitt egoskåp. Egoskåpet innehåller också en massa mat, en extra kofta och lite annat smått och gott en kvinna kan behöva…

Voila, från baglady till office lady, förhoppningsvis!

Vem är det som förirrat sig in på kontoret... Är det en clown? En förvirrad skyltdocka? Nej, en Beatatjata som ser helt felproportionerad ut på bilderna (för jag har inte styltor på mig).
Vem är det som förirrat sig in på kontoret… Är det en clown? En förvirrad skyltdocka? Nej, en Beatatjata som ser helt felproportionerad ut på bilderna (för jag har inte styltor på mig).

16 reaktioner på ”Dagens outfit (se, där var en rubrik jag aldrig trodde jag skulle använda i bloggen!)

 1. Fint! Jag går oftast till jobbet så jag har annan bh o top med mig i ryggsäcken o andra skor finns på jobbet 🙂

   • Ja, ibland – om jag har pulsat i en massa snö eller haft superbråttom till jobbet 🙂 Oftast stretchar jag lite medan jag coolar av mig innan jag byter kläder. Jag har ju inte riktigt så långt till jobbet, som du har. Det tar ca 30 minuter att gå…

 2. Japp, precis då är det här oxå! Överdragsbyxor, vinterjacka och kängor på väg till jobbet. På plats är det ”proper” kontorsklädsel. Inget läppglans dock och frisyren är vad den är. Jag är nog inte så ”piffig” av mig 😉

 3. Jäsiken vad fin du är tjejen! Även bilderna med jackan….baglady no no!
  Bra att du vilar och hoppas halsen är bättre ikväll.
  Kör sista veckan med gamla träningsupplägget från Olga och ska snart beställa ett nytt. Egentligen så var det sista veckan förra veckan men det var inte så mycket träning då….urk!

  • Halsen bättre, tror jag. Men HUUUUR orkar folk träna på kvällen?! 🙂 Hoppas du kommer igenom den här veckan utan bakslag! Och du, vad inom it-branschen? Jag jobbar ju på IT-företag och vi rekryterar. Nu bor du ju inte i Jkpg, jag är bara nyfiken av mig…

   • Jag har jobbat med en del olika områden. Mycket telecom, mobilnät mm. Senast jobbade jag med felhantering av systemet som skickar/kontrollerar e-recept. Har ofta samordning som roll i kombination med utveckling (läs programmering). Jobbar på Tieto (tidigare tieto enator och ännu tidigare en drl sv ericsson Telecom) bla bla bla känner jag att det blev nu 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.