Jag har inte sprucken trumhinna i alla fall!

Eftersom det var exakt två veckor sedan sist så vaknade jag så klart med halsont idag. Oh well. Jag vilar och det går över, det har jag lärt mig nu (efter ett antal jag-vilar-inte-och-det-är-kvar-i-några-veckor-och-stör-mig). Barnafadern knaprar penicillin eftersom han var sjuk tidigare i veckan och fick den mycket manliga åkomman öroninflammation. Nu är han tillfälligt döv på ena örat men trumhinnor läker ju bra…

Jag vill gå en promenad, eller testa knasiga yogaposer som jag är nyfiken på (men givetvis inte klarar eftersom jag 1. är så oflexibel att kylskåpet fnissar och 2. inte kan någon som helst yogateknik, eller vad det nu heter, och därför inte alls gör som man ska). Vi får se om jag orkar resa mig ur soffan, just nu ligger jag för skönt. Samma med imorgon, jag planerar inte in något intensivt pass när jag inte vet hur jag mår. Det är svårt att känna efter ordentligt klockan 5 på morgonen nämligen. Kanske kör jag någon lågintensiv cardio-variant bara för att. Eller så sover jag och låter kroppen ta hand om eventuella basilusker på bästa sätt.

Det ger sig. Jag har faktiskt näääästan blivit bra på det där att inte noja över missade träningspass. Oavsett om det beror på förkylning, stress, sömnbrist eller helt enkelt jag-känner-inte-för-det. För grundkänslan är ändå alltid att jag VILL träna och min vardag består av regelbunden träning nästan jämt. Så här ser mitt liv ut nu. Träning planeras in och genomförs. För det mesta. Och jag grämer mig nästan inte alls för att jag var på väg mot en sån där perfekt träningsvecka innan halsontet dök upp…

Jag har ungefär sjuttielva saker jag vill få ur mig och dryfta med er och få feedback på och fråga er om. Det kommer. Den som väntar på något gott och så vidare.

 

3 reaktioner på ”Jag har inte sprucken trumhinna i alla fall!

    • Haha, hade kunnat bli ännu värre felskrivning där… ;-). Julaftonspasset ja, det får jag nog planera in om någon vecka eller så – då ska jag bara skojträna ett tag nämligen! Men först vill jag klara av en avskedsvecka med alla pass – måste bli fit for fight!

  1. Men när du är frisk kan du göra allt det där hääääärliga som Littas julaftonspass t ex. Alltså det är mitt favvopass just nu. Körde det i eftermiddags trots att jag var helt post-badhus-mosig. Blev pigg någonstans halvvägs och sedan var jag förtjänt av älskade makens lasagne och sedan blev jag mosig igen…

    Imorgon blir det träning på arbetstid, ska instruera några elever i gymmet:)

    Kram och krya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.