Kvällens mellanakt

Eftersom klockan är åtta på lördag kväll och ni förmodligen spänt sitter och väntar på bilderna jag lovade i förra inlägget…

Ett par favvotajts, från Röhnisch. Ärligt, ser jag inte rätt grym ut på den här bilden?!

image
Oh la la!

Ett par favvisar till, från coachens låda (och av märket Soc).

image
Och hon går som Lennart

Och så en titt in i garderoben som jag inte har kommit ut ifrån utan istället fyllt på idag. Med ett par svarta byxor (från Esprit, Lotta!). Jag dör nästan tråkdöden. Men jag är väl inte direkt känd för att vara fashion forward…

image
Inredningen från Elfa i nya garderoben är värd mer än innehållet.

Och de här får min röst ikväll!

image

14 reaktioner på ”Kvällens mellanakt

  1. Känner inte igen mig i din självbild här, tycker att du alltid ser väldigt välklädd ut på dina jobbilder, eller vad jag ska kalla dem. Okej, nu är ju jag rätt himla lost vad det gäller FASHÖN just. Men snyggt klädd, det är du ju alltid (på bild)!

    • Men välklädd och fashion forward är väl inte samma sak… Jag klär mig schysst men sannerligen inte särskilt innovativt. Men efter x år i tunikor och byxor med resår i midjan så är ett par vanliga jeans och en vanlig blus väldigt mycket fashion för mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.