Trust the process

På väg hem från Göteborg igen. Tidig avfärd för att hinna med annat viktigt idag. Matplanering, storhandling, träning, vampire diaries (så klart!). Har många tankar i skallen (tur det, vore ju sorgligt om det vore…tomt.) men känner mig vare sig särskilt sur eller onöjd. Jag är, liksom. Och det slog mig imorse att jag måste lära mig att trust the process. Jag tränar (en hel del!), äter i det stora hela väldigt bra och utvecklas.

Hela min resa, som ju började för snart exakt två år sen, har ju varit rätt långsam. Det finns folk som går från fat to fit på några månader. Jag har gått från fat to helt normal på två år. Inget som genererar tidningsrubriker. Men det är just det som är min grej. Att det inte är en quick fix, att det har fått sätta sig i ryggmärgen. Att jag hela tiden har haft tid att landa och sedan ta ytterligare ett baby step när jag varit mogen. Långsamt och metodiskt. Och med tanke på att det gått så bra de senaste två åren så finns det ingen anledning att tro att det inte kommer gå bra framöver. Jag ska se över min situation och fundera ut mitt framgångsrecept, precis som Lotta i hennes fullständigt lysande inlägg (läs det, läs det igen!). Och så ska jag trust the process.

Nu längtar jag efter matinspiration för veckan, en grön smoothie till mellanmål, lite svettig träning, ett varmt bad och soffmys. Och så önskar jag mig en energisk och vab-fri vecka, lite kloka insikter och närvaro i allt jag gör. Det blir bra det här!

12 reaktioner på ”Trust the process

 1. Jag tror nog att det är bra att det tar tid. Quick fixes skulle ju vara jätteroligt, OM det funkade i längden, men det gör ju inte det…

 2. Just precis de orden upprepade jag förra veckan. Just trust the process. Sen vägde jag mig på fredagen och blev sur. Tyckte att inget funkar och jag gör nog fel, fel, fel. Så nu försöker jag hitta tillbaka till det bra mantrat igen.

  • Åh, det är allt bra tröstlöst ibland… men du vet ju att det här är rätt väg att gå och du VET ju att du har flera käppar i hjulen för tillfället. Så trust the process och nöt på, resultaten kommer (även om de aldrig kommer tillräckligt snabbt…)

  • Definitivt! Och är det något jag är supernöjd med så är det just att jag förändrat min livsstil, PÅ RIKTIGT. Jag trodde nog faktiskt inte att det skulle gå. Tji fick jag!

 3. Just så är det. Babysteps, det brukat jag säga åt de som kämpar. Många ger upp för tidigt då resultaten dröjer. Eller visst kommer de men det går långamt framåt. Gäller att ha tålamod. Det ska ju sedan hålla hela livet ut och hur bra håller quick fixes? Nej, just det. Bättre att skynda långsamt. Du är så bra, Beata!

  • Så är det ju. Att jag är bra alltså.

   SKOJAR! Nä, men att man ska ha tålamod och skippa quick fixen. jag VEEET. men ibland önskar jag att jag tillhörde den där skaran människor som dricker grädde och får muskeldefinition så fort de går förbi ett gym…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.