Jag är bäst, no protest!

Asså ni FATTAR inte vilken fantastisk leg day jag fick till idag! Jag fattar det nog inte själv. Särskilt eftersom jag var så hääääär nära att strunta i alltihop eftersom jag sov som en potta skit i natt. Men så bestämde jag mig, åkte och gjorde. Och som jag gjorde sen. Lite tyngre utfall, lite snabbare intervaller, lite bättre på allt. Värsta flowet. Ni får ursäkta hybrisen men just nu är jag liksom överst på prispallen.

Ni kommer kanske ihåg att benpasset avslutas med benböj med bakåtrull? Förra gången gjorde jag dem på stepbrädan, med brädan på högsta nivån. Idag sänkte jag den precis som utlovat och plågade mig igenom 2×30 repetitioner. Det var trögt på slutet kan jag säga, brände gott i rumpan! Så fantastiskt nöjd med mig själv, ja så till den milda grad att när jag kom hem var jag tvungen att testa om jag skulle kunna fixa det på marken (som det är meningen, men första gången kom jag knappt ner och definitivt inte upp!).

Voila!

PhotoGrid_1358690361531

Det gick ju! Jag gjorde 3-4 stycken på raken med totalt uttröttade ben och blev så lycklig att jag inte kunde sluta skutta runt. Tänk om jag inte testat och fortsatt fega på med brädan några veckor till… Det får bli dagens läxa – man ska alltid försöka!

Liten behöver man inte övertala till försök dock. Hon slängde genast tröjan (jag vet inte vad det är med mina barn men när de ska vara med och träna så måste de klä av sig först…) och gjorde finfina benböj med bakåtrull hon med.

20130120_122325

Har ni en bra söndag? Tränat? Njuter av fantastiskt vinterväder? Laddade inför veckan? Det är jag i alla fall!!

15 reaktioner på ”Jag är bäst, no protest!

 1. Bra jobbat! Jag har ägnat helgen till att röja tjejernas rum och flyttat möbler hit och dit och kastat ”lite” skräp… Yoga med Jillian blev det oxå. Nu är jag hemma med en liten febrig tjej, som blivit smittad av sin pappa. Massor av mys och ett träningspass idag!

 2. Coolt 🙂 jag hoppas ropa samma sak efter min start på veckan med ett rygg/biceps pass innan jobbet. Gulliga Liten, de är ju för söta när de ska vara med och träna. Här hemma är det burpees för hela slanten 🙂

  • Jag hoppas det! OCh den lilla har jag kunnat indoktrinera från födseln så hon äter gladeligen keso med kanel och dricker gröna smoothies. MOahahahaaaa!

 3. Vilken härlig bild på er!
  Och ja du är bäst, grymt jobbat. De bästa passen brukar bli när man är såååå nära att skippa de 🙂

 4. Din lilla pärla är ju bara för go!!! Även här slängs det kläder när de ska hänga på träning eller bara springa omkring nakna för det är det bästasom finns.
  Å du är ju nästan lika go du… Med kläder på 😉 puss på din ömma rumpa

 5. Som jag skrev till dig på Instagram i fredags: Du tenderar att göra mig lycklig 🙂 Ett sådant underbart inlägg. Och hybris får man ha hur mycket som helst när man tar sig över en tröskel och gör sådant man tidigare har tvekat på. Heja dig! Kram 🙂

 6. Åh vilken känsla! Oslagbart:) Vad ÄR det med barn när det ska vara med och träna? Stor strippade allt utom trosor, tjocksockar och foppatofflor(?) när hon hängde på mitt armar/axlar/cardio-pass idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.