I love it!

Det finns många och mycket som jag älskar. Men nu ska jag prata om mitt jobb. Som jag också älskar! Att våga bryta upp från något invant och tryggt till något nytt med nya krav och förväntningar är det bästa jag har gjort. Som jag vuxit de här tio månaderna! Vilka utvecklingsmöjligheter jag har! Och dessutom på ett företag vars kultur och anställda jag diggar lika mycket som mina arbetsuppgifter.

De senaste veckorna har varit så produktiva och givande. Förra året var det många grunder som lades och nu är det dags att börja bygga. Stressigt, krävande men sååå roligt. Det är med en skön känsla av att ha utfört något bra som jag sätter mig på tåget denna eftermiddag.

Nog kan det liknas vid ett träningspass… (haha, NÅGON träningskoppling måste jag ju klämma in!). Det är stundtals tungt. Det tar emot och man längtar tills det är slut och man får gå hem. Vissa delar fasar man för men man nöter igenom och känner sig extra nöjd efteråt. Man kämpar, är trött och får utnyttja all sin energi. Man maxar, ger allt och känner euforin när det är över! Ser att det faktiskt hänt saker, allt jobb har gett resultat. Uppmuntrande blickar och positiva ord från omvärlden bekräftar känslan. Nöjd och färdig tar man sig hem och ser fram emot att få slappa i soffan. Men det dröjer inte länge innan man faktiskt längtar efter nästa omgång…

Så det är med glädje jag åker tåg mot helgen och tillbringar några slappa dagar med min familj. Men jag vet redan nu att jag kommer åka denna sträcka, mot samma utmaningar, på måndag morgon – och älska det.

image

Just den här fredagen har varit alldeles extra förträfflig. Skrev om det på Instagram, twitter och Facebook (ja, det är en del av mitt jobb!). Stormöte med många skratt (och min presentation av vår nya hemsida gick utmärkt trots att jag avskyr att tala inför stora grupper), grattis-till-bra-resultat-biobiljetter till alla, ett välkommet besök av massören. Stor morgonkaffe från espresso house, bästa House of Lola-klänningen och ett ”bra jobbat” från VD:n. What’s not to love?

6 reaktioner på ”I love it!

  1. Blir så glad av att läsa detta. För mig är det ju inte så just nu men jag vill dit också. Tyvärr är det glest med intressanta platsannonser och jag har inte riktigt tid att ringa runt. Men jag hoppas att det plötsligt händer. För det verkar vara en grym känsla. Ha en fin lördag!

    • Jag jobbar som marknadsassistent på ett IT-företag. Gjorde detsamma innan på ett annat företag, ett industriföretag. Trivdes där men kunde inte jobba enbart med marknadsfrågor som jag vill. Nu kan jag fokusera på marknadsbitar, texter, strategier och allt det andra som jag älskar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.