Inta position

Det här .e en av mina absoluta favoritpositioner. Det finns sällan tid till det, kanske just därför? Bakåtlutad i kökssoffan, raggsockor på, gröt och ägg i magen och nu en lyxig Nespresso-kaffe med skummad mjölk som dessert. Senaste oxygen i händerna, jag lusläser dem låååångsamt för att dra ut på njutningen.

Piggare i kroppen idag men skrovlig i halsen och hostig. Vilar, så klart, och hoppas att jag kväver eventuella riktiga sjukutbrott i sin linda.

Ha en underbar lördag!

image

20 reaktioner på ”Inta position

 1. Själv sitter jag i bil. Som värsta biofåtöljen. Och pratar bloggvärld (roligt), trendspanar (roligt) och skrattar (ja, roligt) med Sara och min prins! Vila dig i form, i veckan blir det ös!

 2. Åh vad skönt det ser ut!
  Raggsockar är grejen hela dagen. Hoppas du får må fint snart. Själv har jag haft ryggskott, feber och nu ont i lederna så jag har inte kunnat träna på 11 dagar nu. Såååå irriterande! Nu vill jag komma igång ordentligt igen.
  Krya på dig!

 3. Jag är ju en SOFFPOTATIS jämfört med dig! Jag följer ju dig på Instagram och tycker att du alltid verkar träna stenhårt. Själv är jag ju en sådan där ”hemmatränare”. Jag älskar att träna hemma och kommer sällan i väg till något gym.

  Åh 68 låter lovely. Jag är ju på 69,9 som av minsta andetag lätt blir 70 kilo ;-). Min plan är att ta mig ner till cirka 65-67 kilo. Men det viktigaste är att stanna under 70-strecket LÄNGE. Och inte bli värsta jojobantar-kärringen.

  Vad har du för plan?

 4. Jag har ju ingen kökssoffa men väl en sådan underbart skön soffa som jag tillbringar dagen i 🙂 Kroppen är trött och jag låter den ta i igen sig. Jag borde jobba, jobba, jobba men det verkar inte som att kroppen är så sugen på det. Så då vilar jag och jobbar lite mer i morgon istället 🙂 Ha en finfin lördag! Krams

  • Jag lämnade den, jämförelsevis, hårda kökssoffan i förmiddags någon gång och har tillbringat resten av dagen i den mjukare i vardagsrummet. Och ungefär femtielva avsnitt av vampire diaries 🙂

 5. Härligt, det är man värd på helgerna vare sig man är krasslig eller inte. Här hade vi sovmorgon (läs 7.30) innan barnen väckte oss. Lång frukost och sedan gympa med A. Nu är jag klar efter ett axel/arm pass. Haft lite halskänningar i veckan, så jag tog det väldigt lugnt. Kram o krya på sig!

 6. Skönt! Har precis varit i stallet med dottern som rider, snart en tur till affären för lite lördagsgodisinköp och sen ett träningspass. Allt i lugn takt ingen brådska idag. Krya på dig!

 7. Jag har stånkat, stönat, övervägt att skita i alltihop och nu sitter jag i soffan med TV4 Morgon, brasan är tänd och underbar frukost i magen:) Ska dra till affär + IKEA snart och sedan tänker jag lulla runt och mysa hela eftermiddagen.. Puss och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.