Det gör ont i min hals…

…säger Barnafadern.

Nej, nej, nej! Säger jag. Jag har nyst och nyst idag, haft lite huvudvärk och känt mig lite…konstig (alltså, konstigare än vanligt) men inte ont i halsen eller något annat livsfarligt. Jag har mer tänkt att det konstiga beror på att jag drog nacken ur led (eller ja, sträckte något) igår när jag skulle öva handstående och huvudstående (och med öva menar jag stå på golvet och inte komma någon vart utan att ta sats genom hela rummet). Hellre sträckta muskler än basilusker i halsen. Jag har bestämt att 2013 ska vara ett helfriskt år. 

Dessutom är det min superlyxiga, underbara och efterlängtade lediga fredag imorgon (ja, jag vet att jag precis varit ledig i två veckor…) och jag tänkte benträna och husstäda och fredagsmysa mig hela dagen lång.

Nu blir det myskläder på, läsa senaste Oxygen och dricka grönt te och grön smutti med spenat och ingefära och annan bra skit i. Och imorgon blir det precis som jag har tänkt mig!

Ser ni nåt? Är det rött? Några vita prickar? Kommer jag dö?
Ser ni nåt? Är det rött? Några vita prickar? Kommer jag dö?

 

Förresten. Finns det varma smoothies? Jag älskar de små rackarna men när jag dricker smoothie på kvällen så håller jag på att frysa ihjäl inifrån, i alla fall så här års. Därav det gröna teet samtidigt…

 

6 reaktioner på ”Det gör ont i min hals…

 1. Jag är oxå ledig im. Härligt.
  Du låter nästan som en man när det gäller din ”förkylning”. 😉
  Man blir ju lite nojjig när man vill träna och börjar känna sig sjuk. Jag vill aldrig träna så mkt som när jag är sjuk och alltså inte KAN träna. (Latmask)
  Ha en härlig helg, Maria

  • Haha, jag blir lite nojig för jag har varit så himla mycket sjuk… Fast nu är det faktiskt längesen och jag VILL vara frisk jämt. Men visst är det så, att man längtar extra mycket när man inte kan!

 2. Drick ingefärs”te”. Färsk ingefära, citron och varmt vatten. Botar förkylningar har jag hört. Jag tycker inte om ingefära så inget för mig. Hm, undra om det ska vara honung i också. Är det gott med ingefära och honung? Jag vet inte. tror inte det.

  • Jag gillar ingefära numera! KLarade inte av det förr, nu är det smaskens :-). Rev ner en massa och pressade citron i min smoothie, annars är det jättegott med ingefära och honung i det gröna teet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.