Det är tanken som räknas?

Jag svettade knappt ner min nya fina träningsoutfit imorse… Det började bra med att jag vaknade utvilad innan klockan ringde och var igång nere i ”gymmet” strax innan klockan 5. Men så vaknade Liten. Somnade om efter lite mammagos. Vaknade igen och väckte Stor. Krävde blöjbyte och ”ling”. Ville se på TV. Ville göra burpees, ville kramas, ville INTE att mamma skulle ta hantlarna… Efter en timme fick jag avbryta utan att ha gjort färdigt passet och då strök jag ändå i ett tidigt skede alla intervaller som ligger insprängda. Kan gå till historien som mitt minst effektiva pass ever! Pulsen höjdes nog mest medan jag sprang i trappan och musklernas största utmaning var att lyfta undan två-åring från kettlebellsen.

Det är inte alltid smidigt med hemmaträning, folks.

Oh well. Bättre lycka imorgon bitti. Då är Barnafadern hemma och får sysselsätta barnen om de vaknar… Bättre bild på nya kläderna utlovas! Jag får ju nöjet att inviga dem igen eftersom de inte blev särskilt ofräscha idag 🙂

20130108_055724

(För övrigt: Bilden jag vann tävlingen med var den här. Man skulle lägga upp en bild där man har på sig kläder från Röhnisch och den som fick flest ”likes” vann.)

8 reaktioner på ”Det är tanken som räknas?

  1. Har inget vettigt att säga, mer än att jag tycker din blogg är kanon. Har läst ganska länge och du har verkligen fått fina resultat, du inspirerar mig att transpirera!:-)

    Kram!

  2. Ja, det där med hemmaträning är inte så lätt. Igår då jag tränade såg barnen, 1 och 3 år, på Bamse, vilket var ju behändigt. Men det var redan sent på eftermiddagen, så under träningspauserna mellan passen, lagade jag mat. Tränade, lagade mat, tränade, lagade mat osv. Och där emellan såg till småttingarna 🙂

  3. Håhåjaja känner igen det så väl:). Imorse hade jag löpning på schemat och är nöjd över att jag tog mig så långt som jag gjorde om än kortare än planerat för bråddarna gick sönder. Men så är det ju ibland, planerna ändras 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.