Grönt är skönt, ledigt likaså, nu ska vi planka, och se Lofsan Gladiatorerna slå

Lediga dagar åt folket! 4,5 timme fick jag innan delar av familjen kom hem men då försvann Stor direkt upp på sitt rum med kompis och Barnafadern roade sig själv med Ipaden. Bästa leksaken för rastlösa Barnafädrar… (en fader, flera fädrar? Fadrar? Fäders?!). Jag hann jobba färdigt, städa hjälpligt, vika massor av tvätt och lägga den på plats, tvätta ett par maskiner, blogga, köpa biljetter till bio (double feature!) imorgon, baka scones (med rågmjöl och dinkel för något bättre näring…), mixa smoothie och se Downton Abbey. 2,5 timme i soffan med största filten och lugn och ro. Plötsligt händer det!

Med Stor och Barnafader sysselsatta åkte jag till gymmet. Ganska opepp men träffade Mullsjö-Cissi som var rödkindad och endorfinstinn och blev smittad av energin. Omsatte den till ett riktigt bra överkroppspass där jag blandade lite hej vilt mellan passen. (Jag geggade, coachen!!). Passade också på att testa de övningar i nya upplägget som jag hade frågetecken på innan jag la mig tillrätta för ett maxtest i plankning. Sofy har plankutmaning i januari och eftersom jag gillar att planka så mycket så vill jag vara med. Eller det blev fel… Eftersom jag inte har någon självbevarelsedrift vill jag vara med. Whatever kan få mig att planka lite oftare helt enkelt! 1 minut och 5 sekunder vilket faktiskt är bästa tiden någonsin för mig.

Nu softar vi framför Gladiatorerna där Lofsan är med och tävlar. Jag är nybadad, nyfilad, nypeelad, nymaskad och allt det där. Jag undrar om jag kan sova inatt däremot. Imorgon ska jag premiära mitt nya benpass…

SC20130104-173912
Planka. Nog borde jag kunna stå i två minuter?

 

6 reaktioner på ”Grönt är skönt, ledigt likaså, nu ska vi planka, och se Lofsan Gladiatorerna slå

 1. Trevlig blogg!!!
  Visst är det bra med utmaningar?! Jag testade plankan idag och jag maxade 1 min och 45 sekunder! Nu ska här tränas på plankan några ggr i veckan!
  Jag vill också bli en bättre löpare så jag hoppas att kanske plankan kan hjälpa mig lite på traven? 🙂

  Fia

 2. Å, kul! Ja, nog var jag lite hög, allt 🙂
  Misstänker att du också var det en timme senare!

 3. Skön dag du fick till 🙂 Lycka till imorrn, lär nog svida i benen efteråt. Men lite träningsvärk är ju alltis skönt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.