Grön smoothie

Mina Träningstajts-Jeanna kör en grön-smoothie-vecka vilket roligt nog tajmade med att jag hade köpt ingredienser till en smoothie jag blev bjuden på för ett tag sedan. Mycket grön, mycket god och mycket hälsosam. Jag gillar den syyyyrlig så jag pressade i extra citron på slutet. Bara att smaka av och anpassa till dina smaklökar! Jag har också tillsatt smoothiemix från Voltaire, med hampaprotein, men det går lika bra utan. Det blev ett rejält glas som balanserade upp min kolhydratsrika grönsakslösa scones-lunch litegrann…

1/2 banan
1 dl frusen mango
En näve spenat
Juice från 1/2 citron
Ingefära
(1-2 msk hampaprotein/smoothiemix)
2 dl mjölk

Mixa! Drick!

Oh yes, det är Downton Abbey i bakgrunden!
Oh yes, det är Downton Abbey i bakgrunden!

 

 

 

5 reaktioner på ”Grön smoothie

  1. Åh, grön drink.
    Slurp fillibabba!
    Den bästa starten på dagen är med en grön drink i magen. Jag har massa gröna drink-recept om du skulle få slut på idéer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.