Nytt år, nytt liv!

Nej, knappast! Jag fortsätter med det jag har, thank you very much! Jag gillar det så mycket, och det gillar mig. Här förändras ingenting även om jag kanske riktar fokus åt olika håll i perioder och kanske, eventuellt, när jullovet är över, inte är fullt så liberal i min kostbalans… Men än är det jullov och nu vankas chips, choklad och film. Jag jullovsmyser, tränar och donar i några dagar till (och jobbar liiiiite) och SEN får ni höra mer om mina tankar kring året som gått och året som precis börjat. Okej? Bra deal?

 

Fleecetröja, flottigt hår och buskiga ögonbryn men i alla fall en julrensat och nystädat hus. Och en Barnafader med a finger up his butt, hehe.
Fleecetröja, flottigt hår och buskiga ögonbryn men i alla fall en julrensat och nystädat hus. Och en Barnafader med a finger up his butt, hehe.

4 reaktioner på ”Nytt år, nytt liv!

  1. Låter underbart, njut du av ledigheten. Det gör jag med 🙂 idag med date på gymmet, ett riktigt gym jag ska lämna min källare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.