Träningsdate

Jag är inte bortskämd med träningssällskap men det är trevligt minsann! Störstasyster var med på passet igår och drog upp mig imorse för ytterligare lite gymmande. Tur det, för jag var smått seg och hade nog hoppat om jag inte fått lite push…

20121229-115114.jpg

Väl på gymmet (Sportlife Frölunda, Dorro!) delade vi på oss och gjorde vår egen grej. Jag började med axlar och core och fortsatte med rygg och biceps. Nu är det jobbigt att lyfta kaffekoppen! Måste nog vila en liten stund innan nästa punkt på dagens agenda.

Vad gör ni idag? Tränar?!

Förresten coachen: idag fick jag nog rätt kontakt med baksida axel i de där omvända flyes på lutad bänk. Om det nu var baksida axel jag skulle få kontakt med… Kändes i alla fall som att poletten trillade ner! Bättre sent än aldrig?

15 reaktioner på ”Träningsdate

  1. Tränade i förmiddags på hotellgymmet som var litet, litet men bland annat hade en skivstång som jag laborerade med mest för att jag inte har det hemma. When in Rome liksom.

    Imorgon skulle det sitta fint med en låååång promenad för att skjutsa undan alla synder som har passerat kroppen de senaste dagarna och bereda plats för nyår. Hujedamig, tur det är vardag snart…

  2. Men oj där ser man. Vi tränar på samma ställe! Då kanske vi kan ses på träningsdejt någongång. Jag saknar någon i min närhet som är lika inne på det här med träning och nyttig mat. Jag har en lång väg att gå fortfarande så jag blir kvar i det här länge till. kram

    • Jag tränar bara där när jag är hemma hos mor o far och hälsar på, annars är det ju mullsjö. Men gärna träningsdate någon helg framöver, jag kommer ju hit regelbundet!

  3. Jag känner mig fortfarande endorfinstinn efter gårdagens pass här hemmavid. Tog tjuren vid hornen och gav mig i kast med kb-passet vi gjorde hos dig sist. Är så galet trög och tung efter min ofrivilliga vila att det kostade på mer än jag tänkt (svor nästan högt åt burpeesarna). Vilade sedan en min och på med 5 tabatas för att mangla mage och lår liiiite till. sedan var det svårt att lyfta burken med flingor… Du hade varit så stolt över mig! Nu ska jag se om lunchen kan landa lite och sedan är planen att gå på med exakt samma sak igen. Därefter blir det nog bio… Kram

  4. Härligt att få draghjälp och sällskap 🙂 jag vilar idag med. Igår var första dagen hela familjen både bra, tjhooo! Jag körde ett pass på gymmet igår och känner idag av lite kill i halsen så kroppen får vila idag med förutom en skön promenad. Imorrn kör jag igen om inte halsen blir värre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.