Medan jag skämmer ut mig offentligt…

… på ett Powerstep-pass med Sveriges mest vältränade 4-barnsmamma som instruktör och störstasyster som designated photographer så kan ni roa er med sådant som jag pysslar med in the comfort of my own home. Övar på handstående, alltså. Graciös som en gjuten stenpelare, det är jag det!

20121228-100054.jpg

5 reaktioner på ”Medan jag skämmer ut mig offentligt…

  1. Duktig du är! Du kommer ju upp och står. Jag ser mest ut som en elefant på alla fyra och längre kommer jag inte. Det får bli ett mål för nästa år. Handstående!

  2. Du är ju grym!! Jag vill också kunna stå på händer! Har visserligen inte försökt sen mellanstadiet då jag brutalt kraschade in i en sån där ställning i omklädningsrummet i gympasalen. Kanske skulle ta mod till mig och försöka…
    Tufft att gå på step-pass. Min koordination är inte den bästa. Tappar bort mig på uppvärmningen på Friskis :).

  3. Tänk om du hade vetat det här för ett år sen?! Att du skulle stå på händer och vara värsta cirkusartisten? Vad ska vi sätta för mål till nästa nyår? 1000 burpees? Jo, det finns en utmaning som är så galen!! Fem timmar tror jag man har på sig, ska vi köra?! 🙂

    • Haha, aldrig i livet :-). Fast det kan väl inte vara värre än ditt 1000-rep pass. Eller den där trappan du sprang i. Eller alla andra hemskheter du hittar på ( och som jag undviker!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.