Kejsarens nya eller coachens gamla?

Jag föredrar coachens gamla! Det hade varit en spännande syn på vårt lilla by-gym idag annars… I fredags kom nämligen Post-tomten med ett paket. Ett par tights och ett linne från coachen. Helt enkelt för att jag är hennes favoritkund.

Eller kanske för att jag nappade först på hennes rensa-ut-träningskläder-inlägg och råkar ha rätt storlek… Fast jag tror nog mest på teacher´s pet-teorin.

Hur som helst så kände jag mig lite extra cool och definitivt extra stark i coachmarinerade mönstrade tights. Bara tanken på att hennes muskler spänts innanför tyget gav mina muskler lite extra umpf. Ja, jag är lättlurad!

Tungt för rygg och biceps idag och det bränner rejält i armarna. Nu ligger jag parkerad under yllefilten i soffan. Huset är julstädat, klapparna inslagna, Liten sover och Barnafadern och Stor gör julgodis. Om ett par timmar ska vi möta kära vänner vid skridskobanan. NU är det julfrid. NU är allt bara bra! Jag hoppas ni känner detsamma!

Lyckost den som får bo på ett gym och stå i det där perfekta ljuset och flexa hela dagarna!
Lyckost den som får bo på ett gym och stå i det där perfekta ljuset och flexa hela dagarna!

 

6 reaktioner på ”Kejsarens nya eller coachens gamla?

  1. Julfrid här med, på väg mot mot mor och far. Riktigt snygga byxor tycker jag!
    Ha en riktigt skön jul! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.