It’s the end of the world ass we know it

Idag smygstartade jag jullovet lite med hemmajobb medan Stor var på skolavslutning och Liten blev firad två-åring på dagis. Att världens undergång ska äga rum idag tycker jag är en överreaktion av Maya-folket. Okej, hon fyller två och terrible two’s stundar men HELA världen går väl inte under för det… Ett par timmars jobb räckte och sen blev det lite kick that ass på gymmet. Oj oj vad jag sparkade rumpa idag! Ibland bara det stämmer, eller hur? Kontakten finns där, tekniken sitter, det bränner och sliter i stackars muskelfibrer. Vid ett tillfälle insåg jag att jag faktiskt hade roligt. Vilket betyder att jag är sadomasochist eftersom jag satt i benpressen och plågade mina stackars ben. Och nu njuter jag av att det gör ont när jag sitter, står och går. Christian Grey är en mjäkig mes jämfört med coachen… Har ni tränat idag?

image
För en kort stund gillade hon benträningen. sen var det dags för superset av lårcurl och höftlyft och då gick det över.

13 reaktioner på ”It’s the end of the world ass we know it

 1. […] Den 21 december 2012 gick världen inte under. Eat that, mayafolket. Men jag tränade och firade en nybliven två-åring och skrev en så sjukt fyndig rubrik att jag skrattar än idag (okej, jag har inte skrattat hela tiden tills nu, bara nästan). […]

 2. Åh du är tillbaka! Jag har längtat efter dina roliga inlägg (jag är lite efter jag vet). Fantastiskt roligt att se dina före och efterbilder. Väldigt inspirerande! Det är alltid intressant att se andras resa och eftersom jag inte varit med från början så känns det kul att få se.

  kram, dorro

 3. Åh stackare. Vi hade detta förra v. Härligt att känna så när du tränar. Går oxå runt m trän värk. Skönt. God Jul på Dig.

 4. Grattis till tvååringen! 😀

  Och så ser jag… inte SÅ mycket grattis till kräksjuka :S Hoppas att det försvinner SNABBT så att alla får vara friska på julafton!

  GOD JUL på er!

 5. Har också haft en ljuvlig inledning på jullovet med halvdagsjobb, ett par timmar ensam på stan, hämta barnen tidigt, äta middag medan de var någorlunda pigga och på gott humör, träna medan de tittade på film (rygg/bröst/cardio) Lägg lite fredagsmyyyyys och en veckopendlande make på ingång så har du en härlig fredag. Kram

 6. Åhså roligt att du är tillbaka!Har inte tittat in här på ett tag så jösses så glad jag blev när jag såg dina inlägg 🙂
  Har sett dig kommentera på andra bloggar och känt att jag skanat dina inlägg. Konstigt hur man blir beroende av någons blogg och det känns som om man saknat en kompis 🙂
  Jag har inte tränat idag men from imorgon och 4 veckor framåt kör jag 4 veckors coaching med Anna Lissjanis http://trendotraning.se/
  Kommer att bli såå kul!

 7. Om Christian Grey är en märklig mes i jämförelse med coachen inser jag att har en del att vänta. Årets tre första månader kan med andra ord bli skräckblandad förtjusning. Oh My!

 8. Skön start på jullovet. Jag började mitt jullov två dagar tidigare än beräknat med vab. Men nu är sonen pigg igen. Skulle kört på gym idag men fick ändra och tog coachens lucka i julkalendern, 21 önv 21 rep. Perfekt pass idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.