50 pounds off!

Idag postade jag detta på min Instagram men ni som inte har IG ska ju också få se, så klart! Jag vägde mig nämligen imorse, noterade en ny all time low (67.7 kg, jag är 175 cm lång) och blev lite inspirerad till en tillbakablick. Vikten är verkligen inte fokus för mig längre men ibland kollar jag av och tycker att det är intressant. I bakhuvudet har jag dessutom haft koll på poundsen också, även om vi använder oss av kilon här i Svedala. Det kanske är alla år som engagerad Biggest Loser-tittare som satt avtryck? Hur som helst, jag har undrat om jag någonsin skulle loosa 50 pounds. Det har inte varit något mål i sig men ändå så himla häftigt när jag idag hamnade på just ”a total weight loss of 50 pounds” (I mitt huvud är det Allison Sweeney som säger det!). Inte fullt lika häftigt med den totalt udda siffran 22,7 kg, idag kör vi the american way!

Och ni som varit med från början… Kommer ni ihåg de där jeansen på första bilden? De i storlek 33/34 som jag hade som mål att komma i först? Det syns inte så bra men jag kunde inte ens dra upp dem över höfterna, än mindre knäppa dem. Nu sitter jag i mina Levi´s Curve ID i storlek 29/34 och fattar inte riktigt hur det gick till.

Eller jo, det fattar jag. Jag har kämpat för det!!

 

 

PhotoGrid_1355979517121
Vi keepar it real här, eller va? Givetvis håller jag in magen på nedre bilderna. En mjuk mage breder ut sig i knät när jag sitter ner och under linningen på träningsbyxorna finns finfina stretchmarks. Spelar NOLL roll, jag har gått från ohälsa till hälsa!

Upper pics: feb 2011. Lower pics: Dec 2012.

My story: about two years ago I started my journey towards a healthier life. I had just had my 2nd child, I had never worked out before and had tried every diet out there without keeping the weight off for long. I started to transform my life one bit at a time, figuring out how to eat clean and workout regularly while juggling family life, a full time job and a busy lifestyle. For the first 18 months I only worked out at home. For the past 6 months I’ve added gym workouts a couple of times a week. I eat clean for the most part but am all for balance.

Today I hit a milestone – a total weightloss of 50 pounds (22.7 kg). I don’t have a ripped or toned body. I don’t have abs to die for or buns of steel. But I am healthy, energized, a more patient mom, a better wife and friend. I get up at 5 am some mornings to get my workout in before a hectic day. I still can’t do a proper push up but I know I will, eventually. I’m not in a rush – this is for life.

 

32 reaktioner på ”50 pounds off!

 1. Kanon. Härligt att se resultaten. Bilder är så bra, man knappt tror dem själv. Avundas din kämparglöd. Blogga när du känner att det är roligt, förstår om du inte hinner, ska ju inte kännas som ngt tvång. God Jul på Dig och din fam. Maria

  • Kämparglöd? Har jag det? Ja, kanske… Det handlar liksom om kontinuitet. Att bara fortsätta. Kämparglöd tillskriver jag såna som Maria Mollstedt 🙂 God Jul!!

 2. Fasen vilket jobb – och kom ihåg att det är DU som gjort det! DU, och ingen annan! Klart du fått pepp, hjälp, stöttning och motivation mm från andra – men det är du som gjort jobbet. Bra jobbat!

  Och tack för att du inte slutade blogga, det var tomt utan dig!

 3. Cool du är!!! Och som jag har saknat dig!!! Helt knäpp känsla av att känna sig snygg. Har gått ner 8kg (2 kvar till målvikten) och har börjat gå runt i trosor och spänna mig framför speglar, det trodde jag aldrig om mig själv!

  Kram på dig!

 4. Du har ju fått en helt annan kropp!! Bara sen vi sågs i september så har det hänt en massa. Såååå glad för dig!!!!!

 5. Du är så grym och helt fantastisk, stort grattis till dig!!! Blev inspirerad att ta fram mina startbilder, ingen vacker syn. Tur att jag började 🙂

   • haha, du kan få se men inte på instagram. Inte lika modig som du 😉 får komma på mailen. Så din kommentar till Therese, håller med dig, sen jag började med coachen har det hänt saker i kroppen men inte på vågen. Jag är såååå nöjd med henne. Kommer definitivt köpa fler pass framöver.

 6. Jag såg bilden på Instagram och blev så varm inombords, så glad och inspirerad. Wow! Vilken kämpe du är. Vilken styrka du måste besitta som klarat av denna resa.
  God jul i förskott!

 7. Du är en stor inspiratör. Otroligt bra kämpat.Mina siffror går oxå nedåt sedan jag anlitade Olga i mitten av sept. Tyvärr så har en långdragen förkylning med halsont stoppat mig från träning de två senaste veckorna. Hoppas kunna träna på gymet i min barndomsby under jul, om vi ens kommer iväg. Maken ligger nedbäddad med feber.
  God jul och gott nytt år

 8. Vilken resa. Vilka bilder. Du är ett sådant underbart bevis på att man kan förändra livet och att alla kan. Det är sådana fina resultat 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.