Jag saknar er!!

Jag kommer aldrig kunna sluta blogga på riktigt. Jag saknar er ju! Vill veta vad ni tränat, hur ni mår, om ni bakat något gott, hur det går på jobbet… Så berätta, please?

Här går det framåt. Renoveringsståhejet är så färdigt det kan bli (tills vi vinner på BingoLotto och kan fylla våra tomma rum med möbler och renovera färdigt resten av huset). Julen är allt annat än färdig, den är knappt påbörjad men det finns en plan så det ska nog gå bra. Och maten är fortsatt jul-liberal men helt okej, en ganska naturlig balans tycker jag. Jag ÄR måttlig nuförtiden, jag får påminna mig själv ibland. Och träningen går okej. Fyra pass av fem förra veckan plus en himla massa kånkande, packa upp:ande, städande och röjande you know. Och jobbet är under kontroll tror jag (så länge jag inte börjar titta i kalendern för januari). Jag längtar mest av allt efter juldan. Bästa dagen. När ståhejet är över och man kan njuta av lite julefrid (eller vad man nu kallar det när huset är fullt av folk och barnen härjar med sina leksaker).

Idag tänker jag träna ett kvällspass. Kors i taket! Ska vi bestämma att jag måste rapportera sen så får vi se hur det går? OM det går?!

Och förresten – om ni inte vet vad ni ska göra på julafton så har bästa Lotta ett härligt julpass på lut(fisk) åt oss på Facebook. Ni är väl med?

22 reaktioner på ”Jag saknar er!!

 1. Neeejj du får inte sluta blogga, du är min inspiration så här i december mörkret ( å under hela året fressten. 🙂 Är 34- år 3 kids på 3.5.9 år. Pluggar till mitt drömyrke barnmorska. Å bara älskar träning och hälsa men älskar även goodis och good good mat. Svår kombo å lite dum kombo. Just nu är det svårt att att hinna med allt, men då jag läser din blogg så blir jag såå motiverad och skärper till mig. keep on blogging please 🙂

 2. Va kul att du är tillbaka! Jag går sista året på gymnasiet och som vanligt har det varit fullt upp nu i slutet av terminen. Men nu är det bara en uppgift kvar och sen är det lov, det ska bli så skönt! När jag får tid ska jag sätta mig och se över träningen, jag har fastnat på en platå och märker inte av någon förändring för tillfället. Det är lite tråkigt men jag hoppas att jag kan klura ut något nytt upplägg. Jag har inte så jättemycket kunskap själv så det blir mycket Google och en hel del kopierande av andras pass. Jag tänker mig cirkelträning och helkroppspass i några veckor innan jag går tillbaka till min fyrsplit. Och spinning och yoga såklart, mina favoriter:)

 3. Vad glad jag blir att min favoritbloggerska ger en liten uppdatering! 🙂
  Bloggrundan blir helt enkelt inte lika rolig när jag inte får börja här!
  Konstanta serieförkylningar har hindrat tränandet ett tag. I jobbsökartagen och nu har jultomten bestämt att alla möjligheter ska öppna sig på samma gång. Julförberedelserna knappt påbörjade men nu ska pepperkaksdegen fram!

 4. Åh vad kul med ett inlägg, saknar dig med!!! Jag har hunnit med magsjuka (alla utom mannen), julpyntat hemma, handlat alla julklappar och tränat på som vanligt när jag inte varit magsjuk. Känner ingen stress över julen vilket är så skönt. Kör min sista månad med coachen för den här gången, kommer nog ta hjälp igen, älskar hennes pass 🙂 just nu är temat uthållighet och det är något helt nytt för min kropp. Skönt öm och trött efter varje pass.
  Klart jag är på julaftonsträning, den ska ske på ett gym ( kors i taket 🙂 ), mor och far bor 2 min från Friskis och Svettis.
  Lite tufft på jobbet just nu, såååå mkt godis och fika…Idag föll jag dit, åt godis men då är det så, inget dåligt samvete och nya tag imorrn. Jag har med hjälp av coachen hittat mitt sätt, min balans, jag mår prima!

 5. Och jag saknar diiiiig! Tack för du fått mig att börja titta på Glee, gotta love it, kan inte sluta 🙂 Jag är på på julaftonsträningen, min bror är här då och förhoppningsvis med han med. Här är lillasystern frisk och idag på äventyr med kusinerna medan jag lägger på soffan med storasystern som har feber och ont i kroppen. Så soffhäng är dagens plan. Och JA!!! Rapportera genast efter träningen! KRAM

 6. Vad härligt att du saknar oss och att du inte kommer sluta blogga för vi saknar ju dig!!! 😉
  Dåligt med träning nu i dec, jag får dåligt samvete men tänker att det finns fler månader på året än dec. Är med uppe i renoveringskaos, nu skall allt återställas, julklappar skall inhandlas, knäck skall göras (barnens önskan) hemmet skall julpyntas, ja då får träningen stå över men jag försöker hinna 2-3 pass i v i alla fall.
  Men nu ligger ena barnet med feber, 39 gr för 4:e dagen så nu hoppas vi att ingen annan blir sjuk.
  Lycka till med kvällsträning.

  • Inte dåligt samvete! 2-3 pass i veckan är jättebra. Jag tränade fyra förra veckan men ”bara” 2 veckan innan dess. Har verkligen fattat hur svårt det kan vara att få in det i vardagen när det är MAX på allt. Särskilt i renoveringskaos! Kudos till oss som får det att funka!

 7. Saknar dig med ju! Bröst och tricepes pass i garaget ottan av ”vår” kära coach. Nu kan jag knappt lyfta armarna till tangetbordet..skönt 😉 Har haft födelsedags kalas hela helgen för 3 åring, mycket godsaker, känns på fluffet i dag onekligen. Nu är det bara att ta tag i alla jul bestyr, när kalasandet äntligen är över. Ha en fin dag!

  • Härlig känsla! Vet du, det där fluffet sitter säkert bara i huvudet. Jag har tänkt hela sista månaden att ”nu är jag allt bra fluffig” efter lite fööör liberal kost. Varje gång jag väger mig har jag gått ner (lite). nu vågar jag inte väga mig mer för då försvinner jag väl 😉

 8. Härligt att du hör av dig. Barnen räknar ju ner t Julafton men själv känner man väl att det är lite för kort tid kvar. Blev däckad i magsjuka förra v och tillbringade nästa hela v i sängen men nu får jag ta tag i träningen igen. Testade bänkpress för första gången förra gången på gymet så jag är sugen att forts så jag akn sätta på vikter oxå inte bara stången 😉 God JUl till Dig och Din familj.

 9. Miss you too darling:)

  Mår hyfsat men har helt klart gått in snart-är-det-ledigt-autopiloten. När man liksom går på vilja och tjurskalle och inte riktig energi.

  Tränar mycket och tungt just nu och har helt naturligt blivit lite större vilket stör mig samtidigt som det är läckert att vara stark. Aldrig nöjd?!

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.