Julig träning

Jag älskar adventstid! Och att köra ett tungt, jobbigt, riktigt kvalitativt (och lååångt! En timme och 10 minuter tog det trots att jag försökte vara effektiv!) morgonpass för bröst och triceps i skenet av adventsstjärnor är en väldigt trevlig start på dagen. Spotify matade på med låtar från min jul-lista och jag pressade och flyeade och burpeeade och armhävde ackompanjerad av några av mina favoriter.

Har ni några favvo-julskivor eller låtar att tipsa om? Alltid villig att lyssna på mer, mer, mer! Jag har några absoluta favoriter – även om det är svårt att välja bland alla mina älsklingar… Spotifya genast!

Mariah Careys – förstås. Modern klassiker, no? Vem svänger inte rumpa till ”All I want for christmas”?
Point of Grace – fantastisk skiva som ger känsla av Disney-jul. Pampigt och svulstigt och alldeles, alldeles underbart…
Avalon – lite poppigare men lika härlig. Fantastiska röster!
Josh Groban – just love him. Så smörigt och välsjunget det kan bli. Lyssna på duetten med Brian McKnight. Jag dör wail-döden! I duett! Så himla säkra…
Peter Jöback – Självklar, så klart. För de flesta tror jag?
Diana Krall – jazzigt och lovely.

Ååååh, det finns så många, jag får tvinga mig att sätta punkt här! Kanske hittar ni några nya favvisar?

PhotoGrid_1354779348889
Det ser ut som hej-kom-å-hjälp-mig ”gymmet” men jag är glad att jag kan hänga där igen!

BTW. Jag har inte tillräckligt tunga hantlar hemma för tex bröstpress och flyes (Tomten?) så jag fick tips från coachen att köra med en arm i taget. Laddade på alla mina vikter på en hantel och körde loss. Tungt! Lovely! Och utmaning för coren när jag ligger på bollen och balanserar samtidigt.

 

6 reaktioner på ”Julig träning

  1. Vad gott med tuff träning. Jag längtar efter att få komma igång igen. Nu känns det som kroppen kanske kan tillåta lite lättare träning så ikväll ska mannen och jag köra plankor. Ett maraton.

  2. Jag fick till ett pass igår fast jag trodde att jag inte skulle hinna, Weii!!! och Ajjj… Träningsvärk i stackars benen. Ikväll blir det däremot vila och det sista pluggfixet. Forskningsplan inför uppsatsen ska in imorgon.

    Började dagen med ett hotelfrukostmöte:) Sämre start kan man ha… Nu blir det jobbelijobb hela dagen. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.