Håhå yaya

Jag har en överkropp. Om detta finns idag inga tvivel. Den känns och den är trött. Rejält med träningsvärk i axlar och mage efter gårdagens pass. Sååå trötta armar och bröstmuskler efter morgonens strapatser. Det är jobbigt att lägga armarna i kors. När jag lämnar tangentbordets trygga famn och sträcker mig efter musen (datormusen. Snuskhummer.) så orkar jag inte hålla uppe armen utan den dunsar ner och jag klickar lite hej vilt. Jag skulle behöva klia mig på näsan men jag orkar för sjuttsingen inte. Inte träningsvärk efter dagens pass än men boy oh boy är musklerna slutkörda!

Yoga ikväll. Ser väldigt mycket fram emot detta! Man behöver inte överkroppen va?

Lyfta vattenflaskan, ouch!!
Lyfta vattenflaskan, ouch!!

 

En reaktion på ”Håhå yaya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.