Too old to be cold

Jag är för gammal för en hel del saker men jag bryr mig sällan. Som Twilight. Waaaay too old. Men jag älskar´t ändå. För gammal för att fnittra och gapskratta åt kiss-å-bajs-skämt men who cares, det är ju roligt! För gammal för att oroa mig för vad alla andra tycker, working on it. Sannerligen för gammal för att frysa och där har jag äntligen tagit mitt förnuft till fånga!

Den där supervarma, superdyra vinterjackan var ett steg i rätt riktning. I helgen kompletterades den med rather costly skinnhandskar med yllefoder och mina fingrar dansar schottis av glädje när vi går ut. Redan förra vintern la jag massa slantar på ett par rejäla vinterkängor och raggsockor har nu uppgraderats från ”töntigt” till ”helt rätt”. Thermobyxornas förträfflighet insåg jag för några vintrar sedan när vi skulle åka pulka med Stor för första gången. Och imorse resignerade jag helt inför vuxenheten och tog på mig – hör och häpna – mössa. En bad hair day är inget mot kall skalle.

Och tro mig – jag njöt när jag stod på perrongen i mina vanliga kläder och dessutom raggsockor, vinterkängor, thermobyxor, vinterjacka, halsduk, handskar och mössa och såg alla andra försöka hoppa sig varma och kura ihop sig i sina snygga men föga praktiska skinnjackor och finstövlar. Nu har jag skalat av mig några lager och tagit på mig de stövletter som för tillfället bor på kontoret. Jag har försökt fixa till håret men det är nog en lost cause. Spelar roll. Jag är för gammal för att bry mig.

 

Varm!
Varm!

 

Tränade imorse men med dåligt tryck. Återkommer om varför! Hur mår ni idag? Varma och sköna?!

13 reaktioner på ”Too old to be cold

 1. Jag är oxå för gammal för att frysa 😉 Fast mössan är egentligen mest till för att inte ge mig lockigt och stort Elisabeth Höglund hår…

 2. De gör du rätt i! Jag struntar i vad folk (möjligtvis kanske inte alls)skulle kunna tycka om mig i mössa, tjocka vinterboots och raggsockarna uppdragna över bootsen. Jag är varm. Thats all that matters!

 3. jag tar oxå hellre på mig än fryser. När jag går till och från jobbet, samt lunch promme så har jag skhoop täckkjol. En är perfa!

 4. Jag tänker som dig – hellre varm än snygg. Kan man få till en kombination är det ju naturligtvis det bästa, men en kall vinterdag prioriterar jag värmen any time!

 5. Jag vägrar också att frysa och ser oftast för jävlig ut nuförtiden men har nog insett att jag blivit gammal. Fördelen är att ingen försöker kyssa en på jobbet längre och det gör livet lättare faktiskt:) Puss från galet snöigt Gävle! PS Jag tränade med VÄRSTA BÄSTA UMPFET idag, trodde nästan att jag var vältränad!!

  • Du ser allt annat än för…hemsk ut ;-). Och inte gammal heller för den delen! Men det där med att bli kysst på jobbet låter intressant :-D. Jag blev kallad Baby idag. Av personalchefen. ”Hallå baby”.

   Jag vill också träna med umpf!! Satsar på imorgon. Då står det bröst och triceps på schemat. Med burpees…

   kram från galet snöigt Mullsjö (snösäkra mullsjö you know, även om jag antar att Gävle är…för gävligt ;-))

   • Hahaha, japp, snöar fortfarande!! Helt galet! Idag var det ingen umpf alls, jätteskakig och känner mig.. magsjuk? Fy sjutton, har precis tagit hel vitpeppar och hoppas att jag klarar mig.. Jag har en del kysshistorier att berätta men jag är rätt säker på att det inte kommer att hända igen:) Kram!!!

 6. Jag har insett att håret är beyond räddning, så jag låter det självtorka lite hemma på morgonen, och trycker sen ner mössan och åker till jobbet. Ser inte klok ut i skallen! Finns 2 alternativ: ha en plattång på jobbet eller klippa en frisyr som gör sig bra med möss-behandlingen. Den sistnämnda ska jag testa på måndag!

  Too old här med! Men vantar, jag hittar inga varma! Jag måste ha fingervantar i tumvantar, så tumvantarna måste vara stora nog att rymma fingervantar också. Och inte halkiga, för jag måste kunna hålla i ratten i bilen (testa att köra bil med Lovikka-vantar, så vet ni vad jag menar!)

  • Jag tänker nog i af ta med kam och hårspray till jobbet så kanske man kan rädda lite… Mössvänlig frisyr – FINNS det? Hör av dig i så fall :-). Annars tänker jag att någon skulle kunna bli rik på frisyrvänlig mössa 🙂

 7. Jag bryr mig inte så mycket heller om mycket mera. To old, som du säger. Jag köpte Emu lammullstövlar för snart 3 år sedan och de är de varmaste och skönaste skorna jag haft. Klarar mig inte utan dem. Går omkring med termobyxor, mössa och varma hannsdkar jag med. Varför frysa liksom..?

  • Totalt meningslöst. Och så ser man små tjejor i converse och liten skinnjacka och jag fryser bara jag ser dem. Och inser att jag har blivit min mamma 😀

 8. Visst är det härrrrligt att vara varm:) Jag går till jobbet i cerice täckkjol och vinröd dunjacka. Totalt omatchat men varmt och gött:)

  Träningsvärk från gårdagens armar/axlar. Vilodag idag. Måstemåste plugga ikväll även om jag gärna hade kört ett pulspass av ngt slag. Får bli imorgon istället.

  • Härligt med träningsvärk! Och täckkjol verkar skitsmart faktiskt, måste spana in en sådan när ekonomin återhämtat sig (kanske fynda när vintern lider mot sitt slut? Jag har nämligen börjat bli SÅ förnuftig :-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.