Dagens

Dagens för lite: Sömn. Det blev efterlängtad vampyrbio igår kväll och tillbaka till hotellet först vid midnatt. Härligt och så värt tröttheten!

Dagens tacksamhetstanke: Till mig själv för att jag spenderade en mindre förmögenhet på en ny vinterjacka. Ja, den är varm. Ja, den är vattentät. Den har överlevt en dags hysteriskt regnande på tvärsen, en dags hysteriskt snö-regnande på korsen och en riktigt kall dag med stilla snöfall. Eller rättare sagt – JAG har överlevt utan att frysa ihjäl.

Dagens motion: 1,5 timme rejäl powerwalk från kursplejset till lillebrors och svägerskas lägenhet för att hämta en grej jag glömt och sedan till hotellet därifrån. Söder, jag är lite kär! Passerade utegymmet som jag hängde lite på i somras. Lockande nu med!

Dagens mat: Havregryn, solrosfrön, linfrön, lättmjölk och två kokta ägg till frukost. Keso-mellanmål till förmiddagsfikat. Fläskfilé, lite potatis och mycket grönsaker till lunch. Kokt ägg (snattat från frukostbuffén på hotellet) och mandlar till eftermiddagsfikan. Sushiniku, julmust, lussekatt och M-kulor till middag :-).

Dagens ovan: Konstiga stolar och bara sitta och lära. Kroppen är stel och konstig! Det blir ett improviserat hotellrumsstretchpass om en stund. Kroppen måste orka lyfta tungt imorgon bitti!

Dagens kvällsaktivitet: Jobba hårt, somna tidigt.

5 reaktioner på ”Dagens

  1. Du verkar ha det enormt härligt!! Fast jag gissar på att du saknar dina därhemma. Snygg jacka, älskar såna stora fluffiga. Har en sån som jag aldrig kunnat använda, nu är den på tok förstor och när jag kunde ha den såg jag ut som ett hus. Ha ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.