Lantis i stan

8 timmars oavbruten sömn, himmelrike! Upp klockan 6, ut på kolsvart Djurgården för powerwalk – iförd träningskläderna och pyjamas över… Man taget vad man haver! Avslutade med tio sprinter i en inte särskilt lång trappa. Springa upp, gå ner. Så om någon såg en lantis i pyjamas flåsa sig upp och ner för en trappa vid Hasselbacken så var det eventuellt jag… Likt Stålmannen bytte jag sedan snabbt från pyjamas till träningskläder och gjorde så gott jag kunde för att mangla axlarna och coren i gymmet. Nu är jag mucho trött i överkroppen och är glad att jag bara behöver sitta och lyssna (och ställa intelligenta frågor… Eller ja. Ställa frågor. Eller ja. Lyssna och hoppas att den stora frukosten inte gör mig alltför sömnig).

image

3 reaktioner på ”Lantis i stan

  1. Hahaha det är härligt att vara sån träningsnörd att till och med pyjamasen funkar som träningskläder 🙂 bra jobbat. Jag och min man har spa-at idag, alldeles barnfria, så idag får det bli kvällsgym här nere i värmen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.