@ the airport

04.45 klämtade klockan för mig. Inte för morgonträning dock utan för avfärd till flygplatsen för vidare transport till hufvudstaden. Träningskläderna är med. Några nödmellisar (se! Jag använde mellis-ordet utan att reflektera över det!) men jag räknar faktiskt med att kunna göra vettiga val av det som bjuds på konferensen. Detta är väl Sverige 2012? Yes? No?! Vi får väl se…

image

Vad gör ni idag?

8 reaktioner på ”@ the airport

  1. Konferensmat och fika, nja… Jag har alltid höga förväntningar, men blir ofta besviken.

    Vad jag gör idag. Jobbar. Gick upp en kvart tidigare, allt strulade, kom ändå försent till jobbet. Känns som att det enda jag vann var en extra kvart att att bli på ännu sämre humör! Men, lite kaffe på jobbet ordnade saken, och vetskapen att middagen är planerad och förberedd. Man ska ju glädjas åt det lilla, sägs det!

  2. Ska bli intressant att höra om din konferensmat verkligen kommer från Sverige 2012. Då jag just befinne rmig på jobbresa känner jag mig tvekis (äääälskar -is-ord ;)). Det enda hyfsade jag brukar stöta på är frukt och det känns ju mer stenålders. Blä för konfamat!

  3. Här används mellis-ordet alltför ofta. Men i övrigt är jag rätt allergisk mot sånt. Mest allergisk är jag mot saker som ”tanten” istället för mens, ”gubben” istället för make/sambo/pojkvän, etc. Blir tokig på sånt. Fast det jag mest retar mig på är de som inte kan använda de och dem på rätt sätt när de skriver. (Har jag inget liv eller? tydligen inte. Eller så är jag bara språkpolis).

  4. Ska följa med stora dottern till skolsköterskan, dax för vaccin. Sen blir det jobb. Ingen träning, är så förkyld! Ha det så bra i huvudstaden.

  5. Ledig dag här, ska baka lite med barnen, gå på teater och sonen ska till tandläkaren. Så en full dag, men så skönt att slippa dra iväg nu på morgonen. Blir träning ikväll, har date med min kompis i Uppsala, vi tränar samtidigt på olika ställen 🙂 ha en fin dag på konferensen!

  6. Hej! Dålig på att skicka en kommentar men läser troget.:-) Brukar börja dagen här för att bli lite glad.:-) Jag ska iväg o träna på gym för första gången. (ja sedan jag började träna med hantlar o kettlebells o gör plankor o så…har kört spinning för 7 år sedan.:-)) Är riktigt nervös för att lämna kontorets/träningsrummets trygga vrå.:-) Men man måste våga testa.:-) Ha en riktigt bra dag o tack för daglig inspiration! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.