Halslöften

Igår kväll började jag känna lite kill i halsen. Imorse var det kvar och jag stod över morgonpasset med förhoppningen att killet skulle försvinna under dagen och träning skulle kunna ske på kvällstid istället.

Nu är det kvällstid och killet är kvar och jag är nästan tacksam för jag är trött, har ont i huvudet och känner ungefär noll mycket för att träna. Easy out? Jag vet inte, jag borde kanske inte känna efter så mycket… Men jag tränar inte utan bäddar ner mig i soffan och myser ett tag. Och så övar jag på att inte bli stressad över att min planering spricker och fokuserar på de träningspass jag faktiskt KAN genomföra om jag inte blir sjuk nu.

Men fyttirackarns vad svårt det är!

Nu släpper jag det. Nu. Ett, två, tre – NU!

Men SÅ svullen är jag inte? Och om jag låter bli att svälja så känns det ingenting. Och om jag tar en huvudvärkstablett… Eller om jag sätter klockan på 04 imorgon så hinner jag kanske innan jag ska flyga till Stockholm? Eller så kör jag dubbla pass hela helgen så att jag får ihop veckan… Nä, nu släpper jag det. NU!

En reaktion på ”Halslöften

  1. Ja här avlöser tråkigheterna varandra. Först förkylning, sen skära sig lite i fingret och nu halsont och magkatarr. Jag brukar alltid åka på magkatarr den här tiden på året och behöva medicin. Tyvärr kan man inte ta den när man ammar. Så det är bara att vänta ut det. Problemet är bara att jag inte kan äta det jag vill, och träning är inte att tänka på.
    Lätt att kanna att allt är hopplöst när det är tråkighet efter tråkighet. Men förhoppningsvis vänder det (gärna snart)
    Hoppas ditt halskill är borta imorgon, och mitt med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.