Nu tar vi helg!

Jag njuter av ett någorlunda torsdagsstädat hem. Det är sannerligen inte lätt att städa ett hus som är helt belamrat av prylar och det yr damm och skräp från övervåningens renoveringsbonanza men jag har gjort mitt bästa och om jag släcker alla lampor, tänder lite levande ljus och kisar så ser det riktigt trevligt ut. Insåg dock att min sena lunch gjorde att jag glömde middag så nu äter jag kvällsmat deluxe med flera fröknäcken med ost, äpple och jordnötssmör, grönt te. Inte helt dåligt substitut! Dessutom ska jag gotta ner mig riktigt ordentligt i det nya träningsupplägget som kom från coachen idag… Alltid lika spännande (och alltid lika långa mail med frågor innan jag verkligen, förhoppningsvis, fattar vad det är meningen att jag ska göra…)

Helgen innehåller en hel del husgrejande, träning, firande av jubilerande svåger och then some. Sova tänker jag också göra. Det hostande elementet lämnas gladeligen till Barnafadern inatt!

Kisar, dippar äpple i js och koncentrar mig på Edward och Bella istället för den bristfälliga ordningen.

En reaktion på ”Nu tar vi helg!

  1. Spännande med nytt upplägg! Och så skönt att det är städat… det är det INTE här.
    Trevlig helg! Vilken film är det? Jag och Stor såg part 1 helgen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.