Världens coolaste utfallsgängare

Storstadsgymmet är… större än småstadsgymmet. Och välbesökt även sent lördag eftermiddag. Och alla coola, biffiga killar var så klart superimponerade av att jag körde så hårt och tungt i ”killarnas avdelning” vid Smithsmaskinen, viktplattor och hantlar.

Åtminstone i mitt huvud. Det är lite enklare att våga om jag tänker att folk runt om tycker att jag är ascool istället för att tänka att de tycker jag är mesig… I själva verket tänker de förmodligen inte på mig alls utan fokuserar på sin egen träning. Låt oss hoppas!

Resultatet av dagens pass blev i alla fall ett par mosade ben och ett par personbästa. Och jag tänker redan att om jag klarade fyra set utfallsgång med en 15-kilos viktplatta på raka armar över huvudet så borde jag fixa 20 kilo nästa gång. I alla fall i två set! Även om det var väldigt tungt och svettigt idag… Jag måste i alla fall försöka!

Men nu ska jag försöka göra plats bland räkor, baguette och aioli för chips och godis. It’s a hard job but someone’s gotta do it…

image

5 reaktioner på ”Världens coolaste utfallsgängare

  1. Är du duktig på att skriva upp dina resultat? Önskar ju att jag var det. Och kunde uppmärksamma pb och så – det måste ju kännas ashärligt att SE framstegen på papper? Heja dig!

    • Japp, styrkepassen bokförs noga med vikter och repetitioner :-). Kettlebellpassen noterar jag inte i regel. Där är det lättare att hålla reda på vad jag kan, det är ju liksom fyrakilos-hopp. Antingen klarar man att pressa 12 kilo eller inte. På gymmet är det mindre hopp och jag har svårt att minnas vad det är jag klarar i alla möjliga olika maskiner och övningar 🙂

  2. Klart att alla killar tyckte du var stark, du är ju såå grym. Och smart, som såg till att dina träningsgrejer hamnade i vardagsrummet nu när ni bygger om, mina har hamnat längst in i ett rum när maken slängde in allt som var i vägen när han skulle slipa golvet i källaren, och jag som hade velat ha dem nu när jag inte hunnit till gymmet så ofta som jag önskat denna vecka, men vågar inte klättra över allt för att få fram dem.
    (förresten, det kom faktiskt fram en kille till mig på gymmet för någon vecka sedan och sa att jag var väldigt stark *stolt*)

    • Härlig kommentar!! Jag skulle bara älska att få en sådan 🙂 (fick det för några veckor sedan men det var en bloggläsare så det räknas inte riktigt ;-)).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.