Tidig fredagsstart

Idag går det i ett och klockan ringde redan 04.30 för att jag skulle hinna med ett litet träningspass. Som ni vet så renoverar vi hemma och här ser ni vad jag har att anpassa mig efter… Men det funkar! Körde igenom kettlebell-passet med efterföljande planktabata och det var kanske inte det mest energiska passet någonsin men en skön start.

Våra sovrum för tillfället, gymmet/kontoret/gästrummet för tillfället och vardagsrummet för tillfället.

Liten vaknade precis när jag skulle börja svinga men jag placerade henne med vällingflaskan i soffan och en stund senare var hon i full gång som the Music Master, mixade tunes till svettig mamma och dansade själv loss. Stor var aningen mer svårväckt…

Sen iväg till tidigt frukostseminarium, raka vägen till jobbet för en effektiv dag och sen slutar jag lite tidigare för att hinna köra till Göteborg i tid till kvällens tjejsläktträff. Can´t wait! Träningskläder är packade, jag tänker mig ett rejält pass på storstadsgymmet imorgon. Skickar återigen en tacksamhetens tanke till min arbetsgivare som bjussar på gymkort.  Förresten får jag köra fredagsfighten då, hinner inte idag.

Vad händer hos er i helgen?

3 reaktioner på ”Tidig fredagsstart

 1. Shit…. vad du är GRYM!!! Och jag slääääpar mig upp strax före 7. Jag har inte morgontränat på jättelänge, jag kommer bara inte upp 😦 Det måste bli ändring på det snart, ska bara försöka sova ut lite, ha ha.
  Ha en skön helg. Jag ska åka till Stockholm i helgen, det ser jag fram emot 🙂

 2. Bra jobbat av dig trots renoveringskaos. Jag har kört ett lunchpass på gymmet och tog även Fredagsfighten samtidigt. Skönt, nu är det fredag!
  Imorrn blir det middag/fest ihop med 6 andra familjer, ska bli riktigt roligt. Ett träningspass ska in någonstans oxå. Idag fyller jag på mitt hemmagym med skivstång och tyngre vikter, passar ta till helgens tunga benpass 🙂
  Ha en fin helg! Kram

 3. Steg upp tidigt för att hinna städa här hemma. Nu dricker jag en kopp kafffe och väntar på sonen som är på väg hem från skolan. Då kör vi till gymmet för ett ben/mag pass. Sen är det tjejkväll här hemma med go mat, lite bubbel och utespa bad. Imorgon en löprunda och sedan fest på kvällen å på söndag hoppas jag hinna på spinning imellan farsdags firandena 🙂
  Trevlig Helg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.