Beatatjata the partylejon

Jag har på sistone blivit kontaktad av några (och med några menar jag tre) olika bloggportaler (eller vad det kallas?) och blivit tillfrågad om att flytta min blogg till dem. Ofta följer löften om många läsare, marknadsföring av bloggen och ersättning (vi snackar typ ören). Jag blir väldigt glad och tackar för förfrågan men säger samtidigt nej tack. Jag vill inte binda upp mig på det viset till ”vem som helst”. Vill heller inte hamna i ett sammanhang som jag inte känner att jag har koll på. I så fall ska det vara någonstans där jag kan skriva under på filosofin. You know?

Hursomhelst, nyligen fick jag en förfrågan som jag skrattade högt åt. Förutom läsare, marknadsföring och ersättning skulle jag nämligen bli ”en självklar gäst på alla våra fester”. Haha! Jag är en heltidsarbetande, småbarnsmamma som bor i Mullsjö och går och lägger mig typ klockan 21 för att orka upp vid kl 5 och träna. Hur många fester tror de att jag skulle kunna gå på? I Stockholm? Eller ens VILJA gå på?! Jag är liksom mer raggsockor och Twilight-maraton än högklackat och skumpa…

Jag tackade som vanligt så mycket för frågan (jag ÄR artig, mamma!) och svarade nej tack. Och undrar om de verkligen läser min blogg lika ofta som de påstår. Och fnissar lite.

Det skulle i alla fall bli väldans roligt på de där festerna om jag var gäst. Just sayin´.

10 reaktioner på ”Beatatjata the partylejon

 1. Annars kommer det en party-kollektion från House of Lola som är to die for inom kort… Så du kanske inte ska fnysa för högt åt alla inbjudnngarna på en gång. They might come in handy, när du måste ha ett forum att visa upp dina fabulösa outfits inom kort 😉

 2. Vad glad jag är att jag hittade din blogg. Du är så rolig. Gå på alla fester låter fantastiskt men när skulle man ha tid med det? Jag skulle det då inte.

 3. Mellanmålstips…1 stor tesked jordnötssmör blandas ner i keson, halv knäckeskiva krossas ovanpå. Tar keso till helt ny nivå!

 4. Ohhh, vilken grej! Vem vet – tackar man nej tillräckligt många gånger så kanske det kommer något superstort längre fram. Och med det menar jag görsketmycketpengar, så du kan jobba halvtid och sen träna resten av tiden, nej blogga menar jag ju. 🙂

 5. You would be the partylejon 😉 fast jag antar att de som önskar dig på sina fester faktiskt uppfattar dig som så rolig som jag uppfattar dig. Det är ofta du får mig att skratta rakt ut och alla glor på jobbet. Du är kul! Och många gånger känner jag bara att My God, jag måste få träffa Beatatjata någon gång 🙂 Så, jag kan se varför man vill bjuda upp till dans även om Beatatjata somnar innan dansen har börjat 🙂

  Fredagskram!

  • Hehe, det skulle minsann vara en intressant dans. Något jag kan vinna Let´s dance på kanske… :-). Men träffas ska vi, så klart, även om jag inte kan utlova party!

   • Vem vet, Let’s dance kanske vore något? 😉 Jag kan inte heller utlova party, så ses och göra annat låter som en helt bra plan 🙂

 6. Har faktiskt funderat på varför du lämnade Mama. Hör ju vad du säger, men kan inte låta bli att vara nyfiken. Obs, notera att denna kommentar inte innehåller ett enda frågetecken! Mamma, jag är respektfull, jag lovar…

  • Ojoj, det är så totalt osnaskigt som att Mama (eller Bonnier?) lägger ner sin bloggportal i december! Alla läsarbloggar försvinner, bara vip-bloggarna blir kvar (och sådan var jag sannerligen inte!). Så jag var bara ute i god tid och flöttade på mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.