Trötta muskler belönas skall

Det är en mör kropp som precis kommit hem från gymmet. Träningsvärk mest överallt men också en salig röra här hemma som jag behövde fly från en stund. Det blev en liten variant av mitt överkroppspass, hyfsat tryck i vissa övningar men mest lite…återhämtningsträning? Kan man kalla det så?

Utöver grymt härliga pass på gymmet senaste dagarna har vi också ägnat oss åt funktionell träning i kubik hemma. Allt på övervåningen har antingen burits ner till undervåningen och garaget eller tryckts upp på vinden. Inte konstigt att kroppen är mör! Den långsiktiga belöningen blir en renoverad övervåning. Den kortsiktiga låter inte vänta på sig – Stor och jag drar på bio med vänner, käkar lördagsgodis och kollar Tingeling. Alla som tror att jag kommer lipa räcker upp en hand!

20121103-124235.jpg

8 reaktioner på ”Trötta muskler belönas skall

  1. tog mig i kragen och gav mig iväg på en löprunda i ösregnet. Hade grymt flyt och har nu sprungit min första mil ! utan att fuska i någon backe ! sjukt nöjd, trött och blöt kom jag hem 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.