Kaptenens logg, torsdag

Ännu en härlig lovdag går mot sitt slut! Några avbockningar på att göra-listan, lite härligt slappande, play date med kiddos och ett asgrymt (i dubbel bemärkelse) benpass på gymmet. För varje benpass lately tycker jag det är litelitelitelitelitelite roligare mindre hemskt. Det är dessutom härligt att ha tid på sig, tid att lattja runt med lite extra övningar i slutet, att hinna stretcha och varva ner och att komma hem till perfekt refuel-middag courtesy of Barnafadern. Lov äger!

En kaffe fick det bli idag dock. Magen har skött sig finfint senaste dagarna (no more magkatarr please, det klarar jag mig utan!) så jag vågade mig på en kopp som pre-workout. Men det där med att vara ute… Hur svårt kan det vara?! Iväg på play date direkt efter frukost, hem för att lägga Liten och mysa med Stor, sen lunch när Liten vaknade och sen var det mörkt, typ. Om det alls blev just idag? I didn´t pay attention. Imorgon blir det sovmorgon och morgonpromenad, mina ben (som redan känns ajaj!) längtar!

Och även om ”ge sig utanför bekvämlighetszonen” inte stod med på kaptenens ta-kontroll-över-skeppet-listan så har jag gjort det med idag. Har precis anmält mig och betalat avgiften för Fazer Blogger Boot Camp som är 16 mars 2013. Extremt massa extremt vältränade människor som ska träna sex pass under en dag och sen ha ork nog för att high five:a alla på kvällens middag. Och så jag. Tur att min göra-bort-mig-tröskel är så extremt låg att den snarare är en grop. Jag är så nervös att jag måste nervösäta lite fröknäcke. Får återkomma med smakbetyg på mina kreationer senare!

Om jag vågat mig in HÄR, på ett vilt främmande (nåja) gym och dessutom frustar och stönar mig runt hela lilla rummet i gående utfall med en 15-kilos viktplatta på raka armar över huvudet (okej, bara ett set av fyra med 15 kilo, övriga med 10. Men bättre än förra gången!) trots att hela lilla samhället tittar och undrar vad den galna göteborgskan håller på med så ska jag väl klara av att hänga en hel dag med en massa människor som också har träningsfreak-genen? Inget att vara nervös för. Eller?

5 reaktioner på ”Kaptenens logg, torsdag

 1. Håller med föregående talare, du är ju en av de vältränade med blogg som jag läser och inspireras av. Jag har anmält mig och kommer nog åka upp tillsammans med Betty. Ska bli skoj att träffa dig irl 🙂

 2. Vad det låter härligt att vara ledig 🙂 jag längtar till min lediga onsdag nästa v, ledig varannan onsdag, så skönt!!!!
  Ingen träning igår heller, ska testa idag, bara lite snorig nu.
  Låter jättekul med FBBB, hade gärna gått men kommer från fjällen då. Tycker Louise förslag om en egen träningshelg skulle vara riktigt rolig 😉 förresten passar du absolut in där, inget att vara nervös för 🙂
  Njut av din lediga fredag, jag ska jobba på och ta helg vid 14.
  Kram

 3. DU är ju en utav ”dom där” tränings/hälsobloggarna som jag läser varje dag och blir inspirerad av. Du är ju självklar där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.