Fake it ´til you make it!

En hel natts sömn… Aaah! Vakna utan halskill och bara lite snörvlig. Aaah! Överhuvudtaget, this is gonna be a Aaaah-day!

Mot gymmet efter frukost och jag körde mitt överkroppspass. Tog det lite lugnt. Eller, let me rephrase that, lät det ta tid. Vilade längre än jag brukar (och har tid till, i vanliga fall) mellan seten och lät pulsen komma ner ordentligt ifall något lurar i kroppen (låt oss hoppas att jag sov bort alla basilusker!). Men under seten körde jag hårt och kunde pressa mer än sist, ökade vikter på flera övningar, kände mig överhuvudtaget väldigt stark! Kanske för att gymmets övriga besökare var 60 + och jag var helt klart starkast och mest vältränad?

Jag njöt av att spänna mig och ta kort i alla speglar jag kom åt. Spelar roll att det inte är stora muskler som poppar upp, spelar roll att kameran darrade så att varannat kort blev alldeles suddigt. Jag är helt övertygad om att det är framgång i att fejka sig till lite självförtroende ibland! Även om det är 90% inbillning så går man därifrån med en skön känsla och nästa gång orkar man pressa ännu lite mer, köra ännu lite hårdare och rätt var det är så är det riktiga muskler som poppar upp – inte bara skuggor från en anpassad belysning…

Idag kände jag mig stark och cool. Ergo, jag ÄR stark och cool. I min värld. Där alla andra är pensionärer.

Hur har ni det idag?

Å lite axlar om man kisar och står på ett ben. Och bröstmusklerna må synas enbart under mikroskop men de finns där och orkade pressa mer i någon slags kabelpress med utfall-historia som coachen fått mig att göra. Och bicepsen är mest en skuggvilla men vänta bara. Den som fejkar länge nog är snart ikapp!

 

Å så kan man impa på panschisarna och göra lite coola plankor och frusta lite extra och låtsas att man ser ut precis som coachen gör i plankposition. Ni vet ju hur man säger: I panschisarnas rike är Beatatjata drottning (och har inte värst hängbröst).

 

19 reaktioner på ”Fake it ´til you make it!

  • Ja! Inte kalk, men magnesium (och b6 var det i också?!) har som sagt fått ett paket så jag käkar på. Och ser vad som händer… Placebo är inte dumt heller 🙂

 1. Skönt att träna!
  Jag hoppades på ett pass idag men naturligtvis är halsen värre idag.
  Så i morgon planerar jag att vara sjuk så kanske jag får träna 😉
  Snygga muskler förresten!

  • Haha, funkade det? Jag planerade faktiskt att Liten skulle vakna kl 5 imorse, förberedde morgonträning och välling och hela alltet. Hon sov till 7. Hihi!

 2. Grymma Beata! Det är ingen inbillning och det är inte belysningen utan ditt hårda arbete som ger grymt resultat. Ser riktigt bra ut! Kram!

 3. Gött gör dig att kunna gå till gymmet och det efter en hel natts sömn!!! Blir inget för mig, jag vaknade inte fit for fight så jag viiiilar (tråkigt) tills jag mår bra igen.

  Och du, klart jag ser muskler!!! 🙂

 4. Men visst är det muskler man ser där! Helt tydligt, utan att kisa eller ha mikroskop 😉 Härligt pass du fick till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.