Your hälsoinspiratör signing in

Ibland (oftast?) är det bra att ha något inbokat och någon som väntar på en för att saker och ting ska bli av… Som Hälsoinspiratörsutbildningen på Sportlife igår. Jag går den på min arbetsgivares bekostnad tillsammans med en kollega med syftet att testa massa olika träningsformer, få bra information om kost och sedan inspirera övriga kollegor till lite hälsosammare vanor. Hehe. Jag. Hälsoinspiratör. Konstigt… Roligt för mig som sällan (aldrig) kommer iväg till stora, fina gymmet i stan och aldrig (någonsin!) går på gruppass. Igår var det Indoor Walking och TRX på schemat innan kvällsmat och kostinfo.

Indoor Walking är crosstrainer i grupp, enkelt uttryckt. Roligare än jag trodde, faktiskt. Jag kör ju på min Bill hemma men jag fick en del tips och idéer som jag kan ta med mig hem. 30 svettiga minuter senare var det dags för TRX i grupp. Också ett välbekant redskap men vad roligt det är att köra med instruktör och i grupp! Inga nyheter där, väldigt basic övningar i cirkelform men jag passade på att verkligen utnyttja de 30 minuterna till fullo så det var darriga muskler som lämnade gymmet igår kväll. Blev glatt överraskad över hur länge jag kunde hålla planka och köra planka med benindrag i TRX:en (och med länge menar jag förmodligen ungefär hälften så länge som ni kan stå). Det var ett tag sedan jag använde min TRX ”på riktigt” och då märks förbättringar på ett annat sätt. Glad för det!

Kul med kvällsträning men attans vad pigg man blir! Kom hem vid 22, duschade och försökte få kroppen att vilja sova men det dröjde till halv tolv innan jag slocknade. Nöjd och glad, men lite trött när klockan väckte mig sex timmar senare.

Idag får jag inte träna för coachen. Men jag återkommer om det!

Hur mår ni idag? Vad gör ni? Vad tränar ni? Eller inte?!

 

13 reaktioner på ”Your hälsoinspiratör signing in

  1. Varit på gymet i efterm och efter mitt egna program hamnade jag i ett Easyline pass på 20 min. Så härligt det känns nu. Förstår vad alla pratar om. Nu blir det helg.

  2. Vilar idag, tränat 3 dagar, tog en kort promenad på lunchen. Så skönt med lite sol. I helgen blir det träning, dotterns första ridlektion, kompisbesök och barnkalas. Blir nog en bra helg 🙂

  3. Hahaha… sorry… men jag tänkte att jag kollar. Det är så najs att få mail när Helena har svarat på något jag skrivit. Så när jag försökte göra samma sak på andras bloggar så fick jag istället mail varje gång någon mer skrev en kommentar på samma inlägg (hello drunkna i mail som är ointressanta…) . Jag ska fråga de andra brudarna också. Kanske någon som vet. 😉

  4. Ska skynda mig hem från jobbet för att hinna träna lite! Ska på ”date” i kväll, som jag absolut inte har någon lust med = ont i magen 😦 Skulle 1000 ggr hellre vara hemma och mysa med familjen!!
    Glad att du mår lite bättre idag. Trevlig helg!

  5. Jag är verkligen en gruppassmänniska (oj vilket konstigt ord) gillar skarpt detta. Men då mitt fokus ligger på att bygga muskler så hänger jag mest i gymmet just nu. Men åhh vad sugen jag blev på att träna i grupp nu, TRX är ju svinkul! Men ingen träning här inte, är sjuk 😦

  6. Det här med kommentarer… När jag kommenterar på Helenas blogg så får jag ett mail om hon svarat på min kommentar. Lysande tycker jag. För det är skitjobbigt att gå tillbaka och kolla om man fått något svar på sin kommentar. Så när jag klickade i meddela mig om nya kommentarer nedan så får jag mail först att jag måste godkänna detta (att följa) och sedan ett mail VARJE gång någon annan kommenterat på samma inlägg som mig vilket är helt ointressant för mig. Jag vill bara veta om någon svarat på MIN kommentar. Har du någon aning om hur detta funkar? Jag har samma problem på Bettys, Saras, Elgots bloggar. Vet du hur jag gör? Eller är det du som måste göra något?

    • Eeeh… Du frågar en teknisk fråga? Något IT-relaterat? Eller något som någon med kunskap om wordpress skulle kunna lösa? Jag har 100 IT-konsulter runt mig. Synd att jag inte vill visa bloggen för dem, annars hade jag kunnat fråga :-). Ska kolla på´t, har verkligen ingen aning… (men bra att du frågar, annars har jag ju ingen koll på hur läsaren uppfattar saker och ting!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.