Hej torsdag

Upptäckte precis att mitt långa gnällinlägg från igår försvunnit lite, jag meckade lite med inställningar och vips hände något. Nu är det tillbaka. Så nu kan alla läsa om mina tårorgier och gnällerier. Beatatjatagnäll ftw!

Ni som hängt här ett tag vet nog hur jag funkar vid det här laget. Känslomänniska? Ja visst! Vräka ur sig ibland och så känns det bättre sen? Absolut! (Ni vet, ta ut trollen i ljuset så spricker de.) Så även om ingenting egentligen förändrats sedan igår kväll så känner jag mig lite starkare och jag börjar formulera en plan. En plan som återställer energinivåerna, ger struktur där det råder oordning, läker hålet i magen (ni som har eller har haft magkatarr vet vad jag menar!) och får mig på banan igen. Dessutom läser jag fler kloka inlägg i andra, mer sansade, bloggar – som hos kära Betty och inte-helt-olikt-mitt-liv-minus-nya-bilen-Sofy.

Så dagens status: Fortfarande trött, fortfarande otränad, fortfarande smått överhopad men positiv. And that makes all the difference!

Och FYI: jag har ätit alldeles vanligt normalt bra hela veckan. Förr stoppade jag hålet fullt med chips. Nu vet jag att det inte hjälper. Jag har kommit långt för sjuttsingen!

Positiv! Och bara te i koppen för hålet i magen behöver INTE mer kaffe…

 

13 reaktioner på ”Hej torsdag

  1. Hej torsdag-going-on-evening-soon-to-be-Friday!!!
    Ny dag nya möjligheter säger barnens fröken, gillar den approachen. Har också hört att det är bra att gråta ibland 😊- en del av balansen kanske…

  2. Jag känner mig med gråtmild, hade kvällspass igår så jag tänkte att då blir det perfekt med träning innan jobbet. Vaknade med nackspärr och med en känsla av att jag kommer bli överfallen av en förkylning. Åkte ner på gymmet och prövade men fick åka hem med svansen mellan benen. Kroppen orkade inte, snyft! Och jag som inte hade så många tillfällen till att träna denna vecka, nu har förkylningen hoppat på mig. Hoppas, hoppas det släpper fort för vi skall ju på semester nästa vecka.
    Hoppas du snart känner dig bättre.

    • Jag gjorde precis samma sak imorse. Åkte till gymmet, värmde upp lite, åkte hem igen. Det gick bara inte – vilket jag visste redan innan jag åkte hemifrån men jag kände mig så stressad över att missa ett av mina få träningstillfällen den här veckan… Jag förstår dig så väl så jag får säga till oss båda att vi ska sluta stressa, fokusera på det vi GÖR istället och se till att bli friska och hela i kropp och själ så att det kan bli träning snart igen!

  3. Positiv är bra. Och att du ätit bra och normal mat är bra. Nu går det väl ändå bara åt ett håll? Och så är det fredag redan imorgon! Kram från en annan lätt-till-tårar-gråtmild-person.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.