Endorfinstinna mammor går inte bärsärkagång i byggvaruhus (hoppas jag)

Här vilar vi inte på lagrarna! Full fart idag med diverse bestyr. Firmafest ikväll för Barnafadern och ett prov på 4-barnsliv för mig. Roliga saker men först väntar tapetaffär och byggvaruhus och ska jag överleva det (jag avskyr det mer än plankor!) så behövs endorfiner. Startade därför dagen med att premiär mitt nya intervallpass för crossen. Det var någon som ville att jag skulle berätta mer om det men jag kan inte skriva ut detaljerna eftersom det är coachens (det får hon göra i så fall!).

I korta drag handlar det dock om att jobba sig upp genom fem nivåer (givetvis lite jobbigare för varje nivå) för att sedan hoppa av crossen och köra tre plankor. Upp igen, fem nivåer, ner och göra plankor. Totalt tre sådana set och inklusive uppvärmning så tog hela alltet mindre än 30 minuter. Jag avslutade med en runda av gårdagens fredagsfight eftersom jag helt missade det igår. En runda fick räcka efter det intervallpasset! Nu är jag mör precis överallt efter gårdagens morgonpass på gymmet, kettlebellpass hemma på kvällen och morgonens intervaller. Vila ända till imorgon eftermiddag när det är dags att premiära benpasset för den här perioden!

Vad blir det för lördagsträning hos er då?

Det finns folk som sover i sina träningskläder för att snabbt vara igång på morgonen. Jag tränar i mina sovkläder ibland. Ganska äckligt när man tänker efter. Trots att jag matchar kinderna med tröjan så fint. Frukosten efteråt var inte det minsta äcklig däremot!

17 reaktioner på ”Endorfinstinna mammor går inte bärsärkagång i byggvaruhus (hoppas jag)

  1. Helkropps tabata med inspo från din coach och Sara igår. Har ont i rumpan idag 😉
    Idag skulle det blivit intervaller men jag känner av lite kill i halsen så det blir nog bara en promenad.

    • Jag såg ditt inlägg, hjälp vilket pass! Och så skrev du att du fegade med vikterna… Det är ju det vikterna jag kör, fast i mycket kortare intervaller! Hrmpf… 🙂

  2. Det är väl effektivt och bra att träna i sovkläderna 🙂 nu är det ju inte lördag längre men jag tränade kb igår och ikväll blir det helkroppspasset, allt enligt coachen såklart. dessutom långpromenad igår i regnet, idag i uppehållet. riktigt skön träningshelg!

  3. Testade familjelek på Friskis och Svettis i morse eftersom det var öppet hus och gratis att testa om man inte var medlem. Jag hoppade runt och tog tillfället i akt till lite cardio men kidsen stod som förstenade och fattade inte vad som pågick alls… Tills vi kom hem och de började dansa runt och prata om vad ”hon som stod i mitten hette”. Slow starters… Efter lunch blev det ett rejält rygg/bröst-pass och plankor på det. Bra träningsdag på det hela taget. Nu: plugg

  4. God eftermiddag! Startade morgonen med att följa med A på sin gymnastik, sen hem och fixa lunch. Ett snabbt cirkelpass på 35 minuter, helkropp. Så skönt. Frimåltid ikväll = kokosmjölksmarinerad kycklingspett med ris och jordnötssås. Mumma. 🙂

  5. Här ska det lördagstränas ben. Har njutit av en natts obruten sömn då resten av familjen är bortrest. I em/kväll väntas jobb (ååååhhhh vad roligt!!!!). Tidseffektivt att träna i pyjamas men det första jag tänkte när jag dina långa armar var att ”guuuud blir hon inte kokt??? Jag hade dött av värmeslag”:)!! Men det gjorde du ju som tur var inte;)!! Är det förresten kanel du har i den där söta ströaren som är samma som koppen?? Jättefin! Ha en bra lördag nu!

  6. Startade med en morgonpromis i regnet, riktigt skönt faktiskt. Nu lång frukost och snart ett kbpass. Barnen borta tills imorrn så det ska röjas i deras rum och läsa tidnignar i soffan jag inte hinner annars och hänga med min man. Måste ta mig ut en gång till och handla. Hade gärna valt tapeter åt dig 🙂 bor lite långt bort bara…Hälsa Vern nästa gång ni ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.