Plötsligt händer det

30 plankor avklarade. Tacos i magen. Barnen sover och jag och Barnafadern sitter i soffan. Jag känner the urge… Försöker rätt länge ignorera det. Funkar inte. Försöker övertala Barnafadern men han vill inte. Försöker ignorera det en stund till. Det går inte. Vill flåsa. Vill svettas. Får väl köra själv då!

Tar av den för korta klänningen, drar ner persiennerna och kör direkt, i mina vanliga kläder. Svettas och flåsar. Pausar bara när jag verkligen måste.

30 minuter senare har jag kört igenom coachens hela crossfitpass (hey, what did you expect?). Betydligt starkare och snabbare än jag var sist, då jag körde det en tidig morgon (med rejäl träningsvärk dessutom). Swingade och benböjde och burpade och mountain climbade och OTM:ade och AMRAP:ade och flåsade och hade mig och tänkte många gånger att jag nog måste ge det här med kvällsträning en fighting chance emellanåt.

Nu blir det dusch, proteindrink och popcorn. Fredagsmys på riktigt!

 

I rock.

 

8 reaktioner på ”Plötsligt händer det

  1. Du fetrockar! Så himla bra!!!! Älskar den där känslan att man bara MÅSTE träna, och även känslan efteråt. Heja dej, grymma kvinna!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.