15 down, 15 to go…

Puh alltså. Görasketamycket kudos till er som kan planka i en minut. 30 gånger!! Jag körde femton plankor på lekplatsen. Lekte lite. Mellan 5 sekunder (den där peak-plankan på gungan…) och 30 sekunder (de lite normalare varianterna…) per planka. Sen orkar inte min core mer och jag börjar svanka. Hence mer plankning. Hence jag dööööör snart plankdöden på riktigt. Nu ska jag köra två planktabatas. Det är 8 plankor i varje och sen räcker det. Då har jag kanske plankat i totalt… 10 minuter? Om man räknar med ett snitt på 20 sekunder. Det är en tredjedel av den riktiga fredagsfighten. Men ungefär 10 minuter mer än jag brukar planka.

Vilka har kört fredagsfighten idag? Hur gick det?! Bring it, jag skiter i att jag är sämst i världen. Som jag lär mina döttrar: Det viktigaste är inte att vara bäst. Det viktigaste är att vara snyggast.

Planking in the park. Gunga lite här, snurra lite där, upp och ner si, fram och tillbaka så.

 

9 reaktioner på ”15 down, 15 to go…

 1. 30 min plankor klara. Puh men det gick. Måste väl generera fria måltider så det står härliga till. Jasså inte….

 2. Älskar dina plankor! Jag hängde inte på fighten tyvärr. Kanske en annan dag. Fast hur tusan jag ska klara 30 minuter utan att behöva gå dubbelvikt dagen efter vettetusan

 3. @ Anna: I hear you. Och 30 minuters CX tycker jag är ännu värre!

  @ Maria S: Jag kan bara tänka mig hur segt 30 MINUTER blir, men grymt jobbat!!

  @ Bodycomf: Eller hur! Jag gjorde den två gånger så totalt 10 sekunder, haha!!

  @ Ulrika: Jag vet inte om jag skulle orka en minut på knäna heller faktiskt… Får testa imorgon! Fast bara en, inte 30… Sidoplankor är jag bättre på däremot, då kan jag stå längre. SMart att köra framför tvn!

  @ Mrsmetal: ALLT räknas men du ska först och främst sova och ta hand om bebis. Okej?

  @ Sara: Ser fram emot rapport! Och den i gungan var tung men du klarar säkert lika länge som jag. Fem sekunder… 😀

 4. Jag tänker köra mina trettio plankor imorgon – ser fram emot det. Not. Speciellt ska jag göra den plankan du hör uppe i gungan! 🙂 Rapport kommer under morgondagen… Om jag överlever 🙂

 5. Brännmärken på armbågar och knäna (vem orkar på tårna??). De sista åtta jag har kvar nu gör jag på kuddar. Jag gör dock 1 minut per varje vilket jag verkligen verkligen inte trodde att jag skulle klara. Hoppas det känns lite imorgon. Gjort en hel del sidoplankor framför tvn. Orkar inte stirra ner i golvet i 30 minuter. Det går fortare på sidan.

 6. Snygg variant i gungan!! Jag gjorde mina 30 på rad, som planerat, men blääääää va trist det var! Nästa vecka blir det garanterat en fartigare fight 🙂 Bra jobbat!

 7. Jag har kört, är klar nu! Det var rätt segt. Gick an när jag la in det som paus mellan mina set på gymmet men de sista var så sega. Skönt att vara klar och nej jag kommer inte planka 30 min något mer. Såg roligare ut att göra de ute i en lekpark.

 8. Jag har inte fredags fightats, men jag har varit på CX, jag tyckte det räckte. Planka är ju svintrist (fast jag klarar en minut, sen dör jag tråkdöden).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.