Liten träningssvacka? Åk till Pingstkyrkan!

I alla fall till vår pingstkyrka, där finns det kettlebells och starka tjejer som tar dig ur träningssvackor (och övriga svackor kan vi också råda bot på om du vill ;-)). Ja, kanske var det precis vad jag behövde? Flera timmars nötande av teknik (för man blir aldrig färdiglärd, take my word for it!), flera svettiga pass och en samlad endorfinnivå som lyfte kyrktaket. Dessutom fick jag med mig ett helt gäng tjejer (och min Barnafader och Bettys mister) hem på tacomiddag och Bodycomfs äppel”paj”. Och några timmars snack om träning, mat och CSI (man får ju passa på när man har en livs levande sådan i sällskapet!).

 

Instruktörs-Betty går igenom noga, visar, korrigerar och peppar. Här på "Jag ska bara träna..."-bloggerskan Sara.
Jag lyckades, med stort besvär, push pressa 16 kilo för första gången. Öva, öva, öva...
Cissi och Maria var riktiga show offs. Körde Man Maker med 12 och 16-kilos... OCH med armhävningar. Efter två timmars kurs. Så starka!
Äppel"pajen" (kaneliga äpplen med smul av mandelmjöl, smör, pekannötter, hasselnötter, kokosflingor och lite sukrin) avnjöts av kvarg som jag blandade med vaniljproteinpulver. Mycket gott! Glass och vaniljvisp fanns också, för de som hellre önskade.

 

Nu har vi röjt undan disk och jag har precis kommit upp ur badkaret (med viss möda). Intvålad och fuktkrämat mig med superlyxiga produkter från Mary Kay som snälla Therese och Louise hade med sig (Tack söta ni!) och njuter av den lilla orkidé Maria tror att jag ska lyckas hålla liv i (Jag ska göra mitt bästa!). Till lördagsmys blir det goda smörgåsar med diverse ostar, lite oliver, salami och annat plock. Jag är glad i hela kroppen. Och trött. Och hungrig!

(och jag viskar för att inte jinxa det men jag tror minsann att någon tar sig till gymmet inom snar framtid)

 

 

 

15 reaktioner på ”Liten träningssvacka? Åk till Pingstkyrkan!

 1. Kul det såg ut !!! Härligt att träffas & lära sig saker såhär ..
  KB är grymt !! Tyvärr har vi inte det på gymmet jag tränar på så jag kör hemma här själv. Ska ha cirkelträning hemma i sommar (hade det förra året med grannar/vänner) och KB är ju ett perfekt redska där!!
  🙂

 2. Fantastiskt kul! Tusen tack för att du engagerar dig, planerar och fixar och står i. Vi är många som uppskattar det du gör!

 3. Jag var med förra gången och sååå surt att jag inte var det denna gången! Blir så avis när jag ser alla vältränade på bilden… Jag får väl tänka på att bebis i magen nog är glad för att jag var hemma;)

 4. @ Sara: Tack själv, så himla härligt att få ett par timmar med er!

  @ Emma: I min pingstkyrka finns det ett helt gäng – jag har lyckats frälsa dem 😉

  @Maria S: Och jag ska öva med mina 16-kilos mer… Du är så STARK!!

  @Therese: Det var verkligen bara roligt – fler såna här lördagar röstar jag för 🙂

  @ Lotta. Haha, ja gör det!! Eller så får du dra igång något. Klart det ska vara action i pingstkyrkan, that´s how we roll 🙂

  @Uppohoppa: Ja, det blev verkligen ett stim nu :-). Så himla roligt, kan inte varje helg vara så här?! Tänk vad mycket jag hade missat om jag aldrig börjat blogga!

  @ Maria K: Definitivt! Betty har jag ju flera i Växjö, regelbundet. Och jag vill planera in en omgång till här så snart vi kan – det är fler som är intresserade som inte fick plats den här gången…

  @ Louise: Träningsvärk är gött! Tack än en gång ni också, jätteroligt!

  @ Betty: Tack för att du orkar komma hit och hålla kurs! Det finns nog underlag för några omgångar till i lilla Mullsjö (och så tar vi Holmen i sommar….)

 5. Tack söta du för en riktigt bra dag! Lite träningsvärk idag, ömma händer men så peppad och vill bara träna!
  Så tacksam att vi fick komma hem och äta hos dig! Underbart att få sitta ner med så grymma tjejer och ”tjöta”. Kram

 6. Wow! Vilken dag:) Ni ser ut att ha haft det kanon!!! Roligt att se bilder på Therese, Maria S och Ann-Louise mm:) Låter helt underbart, undra om jag ska krascha in här på Pingstkyrkan och fråga vart all action är i Gävle? Kram

 7. Tack själv bästa Beata!! Jättebra arrangerat och jag är så nöjd att vi åkte upp. Tack för att du öppnade ditt hem och bjöd på god mat. Kul att få se de söta små med, helt underbara. 🙂 Hoppas vi ses snart igen. Kram

 8. Haha, CSI var det ja 😉 Tack fina du för en mycket bra dag. God mat, trevligt sällskap och en superbra workshop. Jag kan inte vara annat än nöjd. Jag håller med om att det är lättare att ta sig ut träningssvackor efter en sån här träff 🙂 Nu ska jag ta och klicka hem två 16 kgs 🙂 Kram

 9. Underbart….jag trodde jag var den enda kettlebellande pingstvännen. Jag är inte ensam! haha
  Låter som ni har haft en riktigt bra dag

 10. Tack snälla fina du för idag! Vi var rätt möra i bilen på vägen hem och jag kan ju lova att denna kväll icke blir sen 🙂 Men jag är sååååå nöjd!!!!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.