Bloggträff

Ja ni vet ju redan att jag ska iväg till Växjö i helgen och campera hos Betty med ett gäng andra tjejer. Det blir mycket träning, mycket (bra!) mat och mycket snack, gissar jag. Och jag har både en och fem gånger undrat vad jag gett mig in på egentligen. Jag menar, se bara!

Bodycomf-Helena, tillika min stränga lärare coach, som gör pistols och burpees och fredagsfighter i sömnen och skriver hemska träningsupplägg till folk som mig. Nu kan jag inte run and hide, hon kommer se exakt hur dålig min teknik är och att jag faktiskt inte KAN gå särskilt djupt i benböjen…

LiveitLoveit-Annie som jag inte träffat tidigare men som jag redan förvarnat om kläm-på-bootyn-aktivitet. En sån söting måste jag ju bara få händerna på, någon gång i livet… Hon står dessutom för gottet och den här godisråttan har HÖGA förväntningar (snälla gode Gud, gör så att hon kommer med nyttiga chips som smakar precis som Estrellas grillchips!!)

Smaljeansen-Elbe som liksom är hela upprinnelsen till Beatatjatas varande, more or less (vi hoppar över skapelseteorin, mina föräldrars inblandning osv). Det var läckra Elbe jag härmade när jag startade bloggen, det är henne jag fortfarande härmar så fort jag kan. Jag kommer följa henne runt hela helgen som en liten hundvalp.

Underbara Betty (eller BettySvetty som hon numera kallas) som jag träffade för jäääättelängesen. Redan i januari första gången. Då vi också delade säng första natten tillsammans. Imorgon får vi upprepa det! Denna Kettlebellgodess som faktiskt gör mig liiiite mindre rädd för tandläkare.

Sist (och minst, i alla fall på längden!) Maria Mollstedt, min underfundiga före detta kollega som jag knappt pratat med under de år vi delade arbetsgivare men desto mer nu, sedan vi upptäckte vårt gemensamma intresse. Det vill säga Marias intresse för extremt cool bodyfitnessträning och mitt intresse för Marias extremt coola bodyfitnessträning.

Och så jag. Beatatjatan som vägde 20 kg mer för 1,5 år sedan, som fortfarande inte kan göra armhävningar och helgen till ära packat ner sin allra finaste pyjamas. Som är jätteful. Och som bidrar med diverse praktiska bitar. Som handling, lakan, skjuts och städning. I aim to please. Och jag ska bara sitta tyst och suuuga åt mig all kunskap och inspiration från dessa fantastiska kvinnor.

Äsch, who am I kidding. Jag kommer låta mest och högst som vanligt.

(Rapporter kommer förstås! På Instagram och i bloggen, så mycket vi bara hinner!)

 EDIT: Jag såg precis att det ser ut som att min pyjamas ska handla, fixa lakan, skjutsa och städa. Älsk på syftningsfel! Fast det vore allt käckt 🙂

14 reaktioner på ”Bloggträff

  1. Ha det trevligt i Växjö. Ni kommer säkerligen även att få träningsvärk i skrattmusklerna oxå. Måste kolla runt bland bloggarna för att se om någon har tid att uppdatera.

  2. det låter mycket roligt och spännande! vilken energiboost du kommer att få!
    här ska det mysas i helgen, mina egna 5 helg kompis är inte lika intresserad av hälsan/träningen/mat, men de är bäst på att bygga lego 🙂

  3. @ Pia: Haha, jag kan se dig ständigt uppdatera instagramfeeden 😉

    @ Emma L: jamen precis, det var exakt detta jag ville åt. Att jag självklart är bäst, no protest :-D. (tack för komplimangerna, de värmer!)

    @Bodycomf: Lite rädd är jag…

  4. Du är grymmare än grymmast. De andra tjejerna verkar vara superhärliga (Betty VET jag ju är superhärlig efter att ha fått äran att träffa henne live samtidigt som jag träffade dig) men hur tränade dessa människor än må vara så slår du dem på fingrarna när det gäller en sak – ditt sätt att få mig att garva, bli tårögd och känna igen mig, få ahaupplevelser, etc . etc. Du är GRYM när det gäller bloggeriet. Jag skrattar och gråter om vartannat (ja kanske inte i varje inlägg men du fattar). Ha en härlig helg. *Inte alls avundsjuk* Harkel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.