Nåja, jag är ju ändå ledig…

Japp, ont i halsen. Liten är febrig och snorig och allmänt hängig, jag mår bra utöver halsen. En ledig fredag som blir lite slapp-sjuk-fredag. Så får det vara! Jag vilar så klart. Jag vill ju vara redo för en hejdundrandes start nästa vecka!

Vi har lämnat Stor på skolan och bunkrat upp med diverse medikamenter från Apoteket. Åkte också förbi konditoriet och köpte surdegsbröd så nu ska jag göra en proteinlatte och en riktigt god smörgås. Ligga i soffan medan Liten sover, läsa bloggar, titta på film och bara njuta…

Så blir min fredag. Hur blir din?

 

11 reaktioner på ”Nåja, jag är ju ändå ledig…

 1. Mysig fredag förutom att halsen är öm och liten är sjuk. Min fredag har varit jobb sen 6, träning innan lunch YES, jobba me,r hämta kidsen och sen det vanliga med middag, mys och läggning. Sen ska det packas inför morgonen resa till Stockholm.

 2. Men ååhhh, jag glömde nästan det bästa.. Jag har ett härligt paket med hälsolivsmedel från bodystore att hämta på posten när jag går hem. Hej bakning i helgen!

 3. Min fredag blir att jobba fem kvart i timmen eller hur du nu brukar säga… Hämta kidsen, fredags-trött-gnälla lite innan maten står på bordet och sedan fredagsmys, tidig läggning, träning och kramas länge med maken som kommer hem ikväll efter en veckas konferens.

 4. Krya på er.
  Min fredag började med en timmes pw, efter det blev det Helenas fredagsfight. I kväll ska vi i väg till vänner på middag:-)

 5. Sista inskolningsdagen för lilleman idag, så jag passade på att köpa ett par nya träningsskor för att sedan åka på gymet och inviga dem med intervaller på crosstrainern. Hade ju tänkt göra det igår, men veckohandlade utan barn istället. Nu dusch och hämta barnen och ev inhandla byxor till den största som växt ur alla långbyxor över sommaren.
  Krya på dig så du är fit for fight nästa vecka när du ska köra Helenas pass.

 6. Krya på dig och Liten! Jag ska träna ikväll. I alla fall magcirkeln och Helenas fredagsfight benböj 🙂

  Tack för alla kommentarer igår, du är rolig 🙂 Och nej, jag är nog inte riktigt 19…(tack för komplimangen dock :-))
  Fyllde 38 nyligen.

 7. Vilken underbar fredag, inte halsen då men soffan, film och bröd 🙂 Jag har ”personlig fredag” idag och då är man ju mer personlig ;), jobbar, sen hämtar Stor för läkarbesök, hämtar Liten från kompis och tränar sen på GYM! Krya på dig fina!

 8. Fredagsmys som börjar redan på morgonen. Det gillas.

  Själv sitter jag på jobbet och slöar lite. Mitt kunduppdrag är inte klart och i full gång så jag kan inte göra så mycket. Ska träna efter lunch idag och INTE göra misstaget som förra fredagen att gå till gymmet klockan 15. MYCKET folk. Främst ålderskategori YNGRE.

  Rygg och biceps på schemat. Laddad? Njae, men jag kan ju bli… kanske. Trevlig fredag.

 9. Tråkigt med sjuk Liten såklart, men det låter som en riktigt mysig fredag!! Just precis nu myser jag med lillasystern i soffan, ska snart ta mina 15 minuters spikmatta innan jag grejar vidare. Är inte det minsta stressad, har heeela dagen på mig och det känns som det kommer bli en toppenfredag! Kram på dej och lillsjuklingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.