Bra måndagsstart och planering v 35

Ja, det var ju det här med eftermiddagsträning… Som känns SÅÅÅ jobbigt! Så det måste jag bara få till nu i veckan, så klart. Det ska vara lite jobbigt här i livet, det är bra för karaktären. Om jag får ihop veckan vill säga, det blir lite konstig fördelning. Men som tur är så är det sista veckan med det här upplägget, jag är faktiskt ganska trött på det just nu… Hurra för spännande höstmånader där någon annan får planera! Ska för övrigt skriva mer om detta snart!

Började min dag med styrka för axlarna och intervaller på crosstrainer. Egentligen brukar jag para ihop axlar och mage men eftersom jag körde mage igår fick den vila (göttig träningsvärk dock!). Då blev det plötsligt tid över och då passade jag på att svettas ordentligt! 30 sek max, 30 sek långsamt i totalt 20 minuter. Klart!

Måndag morgon: Axlar + intervaller på gymmet
Tisdag morgon: Rygg och biceps på gymmet
Onsdag eftermiddag: Ben och mage på gymmet
Torsdag morgon: PW?
Fredag morgon: Bröst och triceps och mage hemma
Lördag/Söndag: Jogga resp vila (PW?)

Funderar en hel del på höstens utmaningar, på vad coachen kan tänkas ha i åtanke för mig, på om jag ska ha några specifika mål och i så fall vilka. Mycket funderingar. Som jag får skjuta åt sidan för nu måste jag koncentrera mig på jobbrelaterad planering istället.

Har ni det bra?

11 reaktioner på ”Bra måndagsstart och planering v 35

 1. Ja hösten och mål. Ska fokusera mycket på min tid med samma coach som du 🙂 redan testkört två av mina pass, känns mycket bra. Ska fundera ut lite mål. Ett för året betas av på lördag då Tjejmilen ska springas.

 2. @ Skånekullan: Åh, inskolning… Skönt med lite soft-tid dock! Lycka till med passet, om du inte redan kört!

  @ Sarah: Låter som ett grymt upplägg! Berätta gärna mer sen när du är igång!

  @ Lotta: Så himla jobbigt för dig! Men det blir bättre, som sagt. Och du är strong, imponerad av dig!

  @ Bodycomf: Ajaj coachen! Nu har jag bokat in massage lördag förmiddag. Är inte det bra uppladdning så säg?! (och ett litet corepass innan när jag ändå råkar vara på gymmet när det är ett pass. Bara 30 minuter. SEN ska jag vila resten av helgen, okej?!)

  @ Ann-louise: Gött, nu är det verkligen upp till bevis för coachen, annars snackar vi skit om henne här va 😉

  @ Ulrika: Haha, jag fick läsa din kommentar flera gånger ”jag har två stycken”, tänkte bröst, ”jaja, jag har också två bröst, vad menar hon?!”. Men nu fattar jag. Två bh:ar :-). Burpees är nog sannerligen det ultimata testet, lycka till!!

  @ Betty: Det är inte lätt, särskilt inte när man instruerar mycket kan jag tänka mig. Slitsamt för kroppen på ett sätt men ändå kanske inte riktigt ”riktig” träning. Det kommer bli mycket härliga diskussioner när vi ses! Jag ska försöka sitta tyst och bara lära mig massor 🙂

 3. Jag har det bra. Jag tackar lönen och kan därmed äntligen införskaffa min första real deal sportbh som Funkar!! Med 70 E passar inget, nånsin känner det som. Men nu så. Har två st, ska se om jag kanske älskar båda 😉 En ska invigas idag under tufft hemmapass. Burpees = det ultimata sportbhtestet?

 4. Jag har planerat både mat och träning för den här veckan 🙂 Härligt att få hjälp av Helena! Lite mer än hälften av min planerade vecka är tack vare henne 😉

 5. Coachen säger: om du har tänkt att köra igång på måndag, om en vecka alltså, VILA både lördag och söndag! You’ll need it 😉 Nejdå, men du kan gott vila hela helgen, för att tanka lite extra energi och bara njuta av vilan, för att någon annan sagt att den är bra för dig! Ska just iväg till gymmet och testköra ett av de pass jag planerat för dig. Seriöst va?! Håll utkik efter svettiga bilder på bloggen om du är nyfiken 😉

 6. Hej Fina! Det har varit bättre men snart kanske:) Jag är glad att du ”får” någon som planerar åt dig:) Det skulle nog inte fungera med mina trasiga kropp, det gäller verkligen att hela tiden planera RUNT ”skiten” 🙂 Massor med kramar!!! Lotta

 7. Utmaningnen blir att komma igång efter en ”virussjuk” sommar. Nu är det inte bara muffin utan nu är det en överjäst deg, en deg som ska räcka till 10 limpor!!

  Har dock tagit kontakt med en PT för att höra vad hon kan tänkas ha för spännade upplägg…. KB, TRX eller jobbets 80 tals gym. Lyxen med henne (som man inte betalar allt för mycket för, typ bensinen) är att hon kan komma HEM till mig. Hon gör hembesök och hjälper till med lösningar i hemmet. Vad har man för ursäker då? Höst och vinter är alltid en utmaning för mig för då kan jag inte träna ute. Våren och sommaren springer jag, kör intervaller, kör skogsgym och Olgas pass men i ett trångt hus finns det vissa begränsningar.
  Ska bli spännande att se vad hon har att komma med. Om hon har tid vill säga….

 8. sitter i soffan mol alena med en kopp kaffe, håller på att skola in lilleman på dagis och idag fick jag inte vara kvar, snyft… Igår anmälde jag mig till PT online med Olga start om tre veckor, men jag tänkte komma igång med träning innan dess så jag inte hamnar i chock. Igår var jag på gymet och körde intervaller på crosstrainern. Idag är planen att köra ett kb pass hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.