Hängmörade bröstfiléer

Jag har tränat. Har ni?

Bröst och triceps pressades hemma och nytt för dagen var att jag hängde mig för att jag inte kan göra armhävningar.

Eller, jag hängde mig för att lära mig göra armhävningar. Allt enligt min blivande coachs instruktioner. Ett gummiband i TRX-fästet, en Beatatjata i öglan. Och så ner och så upp och så ner… Det funkade! Rätt tungt, jag orkade 5-6 stycken per set. Men väldigt bra! Gummibandet hjälper till och jag får öva i rätt position. Och ja, det är faktiskt lite annorlunda mot att göra på knä eller i trappan. Nu ska här övas och bandet ska flyttas ner lite i taget tills jag inte behöver det längre…

Återigen späckad dag. Jobb, hem till städ och stök, handla, få hem ett gäng tjejer på klädparty. Måste bjuda på fika också och har inte bestämt vad. Hoppas de inte förväntar sig hembakat… Några tips?!

image

8 reaktioner på ”Hängmörade bröstfiléer

 1. Heja dig 🙂 Nu är dem inte långt borta!
  Körde 1 km intervaller på löpbandet och det var riktigt tråkigt och jobbigt, lovat mig själv att aldrig köra dem fler ggr:-) Mycket roligare med kortare intervaller.

 2. Hurraaaaaa!!!! Snyggt jobbat! Nu är det inte långt borta, och jag kan andas ut… Behöver inte vara coachen som inte lyckades 😉 Ingen träning idag antagligen, ont i halsen och lite sjuka på gång kanske? För sjuk för träning, för frisk för vila. Moment 22.

 3. Blev ingen morgonträning idag tar det ikväll istället. Kul att det funkade med gummiband att göra armhävningar, är nog inte långt borta innan du gör utan gummiband.
  Måste det vara sött? Annars kanske knäcke med goda olika pålägg, keso, ägg, ost, grönsaker?
  Ha så kul ikväll, jag ska ha klädparty nästa v och då blir det bröd med diverse tillbehör.

 4. Håller med Lotta, du ser stark ut! Jag har inte tränat ännu men ska 🙂 Jag hade köpt hem lite gott eller som Lotta skriver, kesella med frysta bär…bjöd på det på en träff och det var uppskattat ( tror jag)

 5. Hmmm, trodde jag hade kommenterat på denna men kan inte se något? I alla fall har jag också fika panik, på lördag kommer syrran och familj. Jag HOPPAS att gullungen kan baka sin chokladtårta (bottnar idag och fixa ihop imorgon), annars så kommer jag att köpa något. Kanske glass? Glasstårta? Om jag skulle blivit bjuden på party hos dig så hade jag hoppats på kesella och bär:) KRAM! (du ser stark ut!!)

 6. Jaaaa, jag har faktiskt morgontränat. Nu har det blivit en gång i veckan, heja mig. 🙂 24 minuter intervaller på crosstrainer. Känns så gött att det är klart när jag kommer hem från jobbet. Bjud på Frödinges kladdkaka med grädde, sååå gott!! Eller sån blåbärspaj med smuldeg som oxå finns i frysdisken. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.