The Beatatjata Witch Project*

I´m so scared right now!!

När vi var nyinflyttade här tänkte jag ta bebis-Stor på en promenad i våra nya omgivningar och gick in på motionsspåret i skogen. Väl där höll jag på att aldrig hitta ut igen. Jag gick och gick och gick och när jag väl trodde att jag funnit en utväg så nästlade jag bara in mig ännu djupare i skogen. Det var backigt, jag puttade vår käcka lilla icke-särskilt-terräng-vänliga-cityvagn med en hungrig, skrikande bebis och började nästan gråta. Eftersom jag bara tänkt ta en liten promenad hade jag inte med mig vatten. Eller napp. Never leave the house without a napp. Det tog nästan två timmar innan jag kom hem igen ich det kändes som att jag hade gått ett par mil men en check på kartan visade att det var 5-kilometersspåret i skogen. Och att jag givetvis varit nära civilisationen hela tiden.

Jag lovade mig själv att aldrig gå den rundan igen.

Tills idag.

To be continued…

 

*Based on a true story

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.