Ny-ny

Det blev en till header. För nu när jag äntligen fattat hur jag ska göra så är det liksom ingen hejd på´t. Och så måste ju så klart den grymmaste bilden vara med. Innan var det för…seriöst. Alla som tycker att det här är en seriös blogg räcker upp en hand?

Tänkte väl det.

Nu tänker jag inte byta header på minst en vecka.

Och jag tänker heller inte blogga nåt mer på minst 12 timmar och när jag gör det så ska det handla om världens asgrymmaste löppass där jag slår alla rekord. Alla MINA rekord alltså, vilket alltså inte borde vara så svårt. Längd, snitt-tid per kilometer, totaltid, svettmängd. Deal?

(eller ja, jag ska springa i alla fall. Så fort och så långt och så länge jag bara orkar utan att jag lämnar mina barn moderslösa.)

 

9 reaktioner på ”Ny-ny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.