Man ångrar aldrig yada yada yada

Man ångrar aldrig ett träningspass har jag hört. Det är kanske sant. (Såvida man inte blir träffad av blixten under en löprunda eller giljotinerad av stången i smiths-maskinen under ett gympass, då kanske man ångrar just DET passet). Men det är baske mig icke alltid som man får värsta flowet, grymmaste endorfinpåslaget och bara seglar ut från gymmet som om man vore… Maria Mollstedt. ICKE! I´m telling you!

Ibland är det bara segt och svettigt och svagt (trots att man har värsta coola powerbyxorna på sig) och maten man ätit står en upp i halsen och det är för varmt och man får salt i ögat och alla andra på gymmet – ALLA – är ascoola muskelknuttar och knuttor (eller är muskelknutte ett könsneutralt ord? Muskelhen?) och blodet rinner lika segt som Nutella i ådrorna och allt är bara fel fel fel.

Ett sånt pass kanske man inte ångrar direkt. Det är ändå ett pass, om än ett uselt benpass. Men särskilt bra för humöret är det inte.

Och humöret hade behövt något som var bra för humöret för humöret är under stor hormonell påverkan just nu och kan inte riktigt råda över vad humöret har för humör.

Tur att jag ska på tjejträff ikväll. Man ångrar ALDRIG en tjejträff!

(om man inte blir träffad av blixten osv osv)

 

NÅDE er om ni berättar om era grymma pass och svällande muskler och personrekord idag! Idag vill jag bara ha massor av kärlek och överdådiga komplimanger. Ös på. Det behöver inte vara sant. Humöret tackar och bockar oavsett.

Powerbyxor, jag förväntade mig mer av er.

10 reaktioner på ”Man ångrar aldrig yada yada yada

  1. Du är sjukt rolig iallafall!
    Och hade dina ben kunnat prata hade de säkerligen sagt något glatt och tackat för att du tar så bra hand om dem.

  2. Du ser väldigt snygg ut i byxorna i alla fall! Och som alltid är jag mycket imponerad av din planering och genomförande! Inspirerande som vanligt:-)

  3. Beata – du är bara för underbar! Tur att jag inte har hunnit köpa såna där powerbyxor då. 😉 Du får återkomma om de ger mer resultat efter att de blivit inkörda!

  4. jag sitter här i värmen utan energi och vill orkar verkligen inte träna…men jag inser nu att det bara är att ta mig i kragen!

  5. Du ser så j…la as cool ut i dina nya fräna byxor, sedan är du så asrolig så jag kan dööö och allt det här är också SANT 🙂 Kärlek & glädje till dig 🙂

  6. Hahahaha nu garvar jag ihjäl mig igen;)!! Definitiv byxornas fel, finns liksom ingen annan förklaring . Beror absolut inte på dig du är ju helt perfekt och bäst!!! Ev. Kan vi skylla på dina hormoner, men de tillhör inte riktigt dig utan har bara intagit din kropp. Och passet var väl ändå det bästa inte så bra passet. Muskelhen tror jag vi kör på är ju så inne med hem nu så… Och jag tänker inte berätta om mitt fantastiska pass för det finns nyligen inte, utan det som finns är ett överhoppat pass, samma hormonella invasion i kroppen, samt still om semesterbilder…. Och ett glas rödvin….. Och en massa andra gottigheter..

  7. Allt är humörets fel, och träningens fel. Och byxornas fel!!! HUR kunde de göra så mot dig??!?!! Vilket SVEK, vilken dålig stil. Låt byxorna ligga lååångt ner i tvättkorgen och bli riktigt sura så kommer de nog krypandes och ber om ursäkt. Du är bäst och skitsnygg, och det bästa är att det är SANT!!! Kraaaam

  8. Men da kvinna, du har tränat. Det är väl helt bra?! 🙂 OM du hade legat på soffan och tryckt Nutella hela kvällen hade du ta mig tusan ångrat det, det här går inte att ångra. Och jag tänker att de där muskelknuttarna (and yes, I’m talking about the women too) finns på alla gym. Vi andra får liksom glida omkring i vår egen värld och känna oss grymma och snygga och fit(ta) på vårt eget sätt. För vi är helt grymma och snygga och fit(ta)! I know, det där ordet fit är verkligen ett alldeles jättedumt ord i plural. Så hey, du är grym! Och snygg! Och jag älskar att vi är de svettiga tjejerna 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.