Dagens mellanmål x 57

Men Beatatjata… Jobba hemma + pms + tomt i alla skåp är INTE = ett djupdyk i Nutella-burken! Hallå eller!

Nu har den i alla fall fått djupdyka ner i soptunnan fast en hel del fanns sin väg rakt ner i magen först.

Nu är jag mätt.

 

Jag gillar inte ens Nutella särskilt mycket! Men det skulle nog vara gott att dippa chips i...

 

 

7 reaktioner på ”Dagens mellanmål x 57

  1. @ Lina: EXAKT!!! Jag försöker förklara detta för folk och de fattar inte… Köper tom hellre än 200g även om jag inte ska äta allt bara för att få ”rätt” rutor 🙂 (fast, oftast får jag i mig hela, så klart…)

  2. Jag e helt inne på din linje m choklad och chips…underbart gott!! Sen e det ju så att ett 100g Marabou e ju inte lika gott att äta som ett 200g…mycke bättre rutor:-)

  3. @ Vevve: Jag HAR jordnötssmör, flera burkar! Men jordnötssmör smakar inte choklad. Mitt pms-husdjur vill ha choklad.

    @ Skånekullan: Jag hade precis ätit frukost så jag kan nog inte ens skylla på hunger… Den halva burk jag satte i mig igårkväll däremot, DEN kanske jag kan skylla på hunger. Eller inte. För jag åt finfin lunch, finfina mellanmål och finfin middag igår. Jag skyller på mitt lilla pms-husdjur.

    @ Therese: Absolut. Och man får starka muskler av att simma i Nutella, det är väldigt segt…

    @ Maria: Varför inte chips? Lova att du testar nästa gång och rapporterar till mig! ÄLskar choklad och chips samtidigt… ÄLSKAR! Undrar du fortfarande varför jag inte har rutor på magen?!

  4. Jag dök ner i glassbyttan igår när barnen somnat och mannen var ute och sprang. En riktigt djupdykning dessutom. Hade missat eftermiddags mellanmålet kanske det dom gjorde mig så söt sugen. Äter jag typ kesella mellis så är jag sällan sötsugen på kvällen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.