Inga Behn

Min mamma hade en kompis back in the days som hette Fina Behn. Hon hade också en kompis som hette Vesna som hade en blomsteraffär med namnet Vesna Blommor. Det kanske måste uttalas på göteborgska för att det ska funka? Det tyckte jag i alla fall var för himla sköj när jag var liten!

Okej, jag tycker fortfarande det är för himla sköj.

Och jag är medveten om att det kanske bara är hittepå men det skiter jag i. För om Fina hade haft en syster som hette Inga så hade det passat bra idag. Eftersom jag inte har tränat benen idag. Du fattar?

Och vips har jag skrivit kanske den flummigaste inledningen på ett av mina inlägg EVER! Det är en prestation som heter duga!

Hur som helst. Igår eftermiddag somnade jag nästan stående så jag åkte hem från jobbet tidigt (det vill säga efter 9 timmars arbetsdag, istället för att jobba över) och fick därför se till att komma iväg tidigare till jobbet idag för att hinna få färdigt presentationer till två viktiga möten. Och då skulle jag inte hinna till gymmet innan och eftersom jag var så görasketatrött så bestämde jag mig för att sova ÄNDA TILL HALV SEX istället för att ta en pw eller nåt. För att jag behövde det, helt enkelt. Så, det blev lite bråttom för att hinna med kvart-över-sex-bussen och skynda till jobbet och skynda att jobba.

Och nu har båda mötena blivit inställda.

HAHA!

Jag har i alla fall varit grymt produktiv och nu tar jag en lunchpromenad och äter samma underbara lunch som igår (och ni som följer mig på Instagram vet exakt vad jag menar) och andas lite innan jag får en mötesfri, effektiv eftermiddag. Och jag tänker inte träna ikväll får då tänker jag gosa med mina barn för jag längtar efter dem så. Det blir vilodag och så blir det träning imorgon igen. Bra så!

Fast jag HAR ben. Två stycken.

 

6 reaktioner på ”Inga Behn

 1. @ bodycomf: Gött, det bor nog en göteborgare i dig 🙂

  @ Betty: KRAM på dig!

  @ Ann-Louise: SKS är hemskt, men bra! Körde det en del med gänget på holmen i somras, pust och stön…

  @ Lotta: Jag vet inte om jag klarar det heller egentligen… Men väldigt mjuka och sköna (och från en affär med snälla storlekar så det är storlek 36 :-))

 2. Ha ha ha 🙂 Behövde oxå ett skratt idag!
  Jag har inte heller några ben idag… sjuk träningsvärk i låren. Alltså Stand kneel stand med kb är ingen lek, provade för första gången igår och vet inte om jag tänker göra om det, ha ha.

 3. HAHAHA!!!! Vrålar av skratt! Jag ÄLSKAR sån där, hrm… ”dålig” humor. Vesna blommor, hur kul som helst ju! Hihi, nu finns risken att mina kollegor undrar om det är något fel på mig. Ja, mer än vanligt alltså 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.