Veckoplanering v 33

Kommer ni ihåg att jag var lite orolig för att jag inte ”hittade” rätt muskler förra veckan när jag körde bröst och triceps hemma? Håhåjaja, jag har haft sån träningsvärk ända sedan i torsdag och idag var det fortfarande lite restvärk kvar i triceps. No mercy dock, bröst och triceps har manglats i gymmet och jag är glad – jag kunde öka, om än lite, på flera övningar.

Veckoplaneringen som följer. En helt vanlig vecka med jobb och fritids och dagis och hela baletten. I helgen ska vi dock iväg på trevligheter hos goda vänner och jag tror att det är safe to say att det blir träning där med.

Måndag: Bröst och triceps på gymmet
Tisdag: Ben och mage på gymmet
Onsdag: Rygg och biceps hemma
Torsdag: Vila
Fredag: Axlar och mage hemma
Lördag: Diverse sköjigheter på annan ort
Söndag: Ännu fler sköjigheter

Frukosten i magen, jag hör familjen vakna på övervåningen. Måste pussa ordentligt på dem, alltid lite längtig på måndagar när jag ska vara ifrån dem igen…

 

 

En reaktion på ”Veckoplanering v 33

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.