Slutet gott, allting gott

Slutet på semestern alltså!

I fredags hade jag en extremt oproduktiv dag med konstant tv-tittande, fredagsmys som startade efter lunch och ett riktigt bra axel-och-mag-pass på gymmet (där jag förmodligen bröt mot någon slags gymetikett genom att komplimentera en tjejs skitsnygga axlar. Det kändes bara lite fånigt att stå med hantlar framför spegeln och göra i princip samma övningar utan att uppmärksamma den uppenbara skillnaden i muskelstorlek och hantelvikt. Tänkte jag. Men så gör man kanske inte?)

Igår hade vi som motvikt till fredagens slapphet en mycket produktiv dag där hela kylskåpet var diskat och rensat redan innan frukost. Därefter följde inköp av växter på stora, fina handelsträdgården, storhandling på Ica, storstädning extra allt av hela huset samt middagsgäster som bjöds på grillad entrecote, hemmagjord bearnaise, fylligt rödvin, nutellafluff med marinerade bär och andra godsaker.

Man skulle kunna säga att fredagen inte var en facebookuppdateringsvärdig dag medan lördagen var det.

Hur som helst. Jag sprang inte igår trots planen eftersom jag haft rätt ont i höfter, knän och fotleder senaste dagarna. Vi lägger inte mer fokus på det än så just nu. Smärtstillande inatt så att jag kunde sova och i eftermiddag gör jag ett försök och powerwalkar om det gör ont att jogga. Men först – utflykt till Stadsparken med finaste familjen, picknickkorgen packad (med smörgåsar på grovt bröd, keso och frukt, kanelbullar och kaffe). Imorgon är det vardag igen och vardagen är välkommen!

Vad gör ni idag?

20120805-114511.jpg
Monsterfamilj på utflykt

9 reaktioner på ”Slutet gott, allting gott

 1. @ Lotta: It´s a deal!!

  @ Jennifer: Barnafadern stod för bearnaise och entrecote och nutellafluff så jag har inte stenkoll men jag kan definitivt säga att det inte är träningsbloggsvänligt ;-). Tror det bestod av nutella som man smälter med lite vispgrädde i en kastrull och sedan vänder ner i lättvispad grädde. Supergott!
  Tack för komplimangen 🙂

 2. Hej Beata! Nutellafluff?? Lät väldigt smaskigt 🙂 nyttigt? Kanske man kan få tjata till sig ett recept? 🙂 älskar btw ditt sätt att skriva på 🙂 otroligt underhållande! Fortsätt så!!!

 3. @ Kristina: Spännande med hus!! Hoppas det blir något snajsigt :-). Termosen heter Primus och jag beställde från Outnet.se. Har även sett dem på…vad heter det…Naturkompaniet? Det där frilufsiga stället 🙂

  @ Lotta: Hoppas det löser sig! Klart du ska gå dit i alla fall, och kan det hjälpa så vet jag att du övervinner rädslan… Jag söndagsmyser hela dagen och hoppas på en lugn förmiddag imorgon (peppar, peppar) som jag kan regroupa på ! Definitivt med massor av matlådor i jobbkylen och piffiga jobbkläder – ser fram emot det! Jag skickar bild om du skickar bild?! 😀

  @ Vevve: OS står på här med, jag lyssnar med ett halvt öra emellanåt…

  @ Skånekullan: Låter som en skön söndag! Grymt med fokusveckor nu, blir säkert suveränt. Vi har inte köpt ct än men vi måste ordna det snart (om vi bara kan trolla fram lite pengar också…). Testade en på en sportbutik för ett tag sedan som kändes jättebra men då är det prisklass runt 5000 kr som gäller, vi ska diskutera vidare här hemma!

 4. Idag gör jag så lite som möjligt. Har visserligen börjat matregistrera på shapeup appen och efter senaste uppdateringen så kan man scanna streckkoden på många livsmedel. Jag skärper mig automatiskt vid kostregistrerkng och nu är det återstart som gäller. Varför vänta till måndag när jag kan börja idag. Har 4 veckor kvar tills semester och föräldraledighet med inskolning av lilleman till förskolan är klar. Tänkte ta dessa veckor som en fokusmånad. Har du investerat i en ny crosstrainer och vad blev det i så fall.

 5. Det låter kanon förutom dina ben mm, bra att du vilar och lyssnar på kroppen. Jag har bokat tid för att kanske få hjälp med mina utmaningar med svanskotan, men det är ett ingrepp utanför det vanliga och jag är lite rädd inför det.. Hoppas att jag går dit i alla fall:) Nu sitter jag och panikar lite över jobbet så jag har förberett mig hela dagen hittills och kör nog på tills söndagsmyset börjar.. Jag hade dock ett kanonpass imorse:) Imorgon kör vi igen, massor med matlådor och snygga kläder ? 🙂 Right? kramisar

 6. Även jag börjar jobba i morgon. Sista dagen på semestern spenderar vi med lite huskollande.
  Jag är inne på dag fem av Run4Fun-utmaningen, och benen börjar kännas RIKTIGT tunga.

  Vet att du skrivit om någon liten termos (?) som du brukar ha Kesella i när du behöver förvara den ett tag utanför kylen. Vilken är det och vart har du köpt den? Känns som jag behöver investera i en sådan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.