The Beatatjata – The White Knight Runs

Alarmet ljöd tidigt på morgonen. Beata vaknade blixtsnabbt, såg på sin sovande familj och smög tyst ut ur sovrummet. Inne i sin grotta drog hon på sig sin utrustning: Kläderna som gjorde henne snabbare än blixten, verktygen hon behövde för uppdraget och sist men inte minst – den vita masken som dolde hennes sanna identitet. När hon klev ut var hon The Beatatjata, lufsandets förkämpe – ohälsans fiende.

Eller ja, redo för att springa lite i alla fall.

Vi var på ”The Dark Knight Rises” igår så jag kanaliserar min inre Batman just nu. Batman äger. Förut var Spiderman min favvo men hallå, han är bara en tönt som blev biten av en radioaktiv spindel. Batman har KÄMPAT sig till sin styrka och snabbhet (och har massa roliga man made gadgets, inte någon slags egenproduktion av äcklig spindelväv). Han har inga superkrafter egentligen, han har liksom gjort en Post Baby Shape Up. Fast mer Post Föräldrarna Dör Och Jag Är Arg På Livet Så Jag Åker Till Tjotahejti Och Tränar Upp Mig Hos Raz Al Gul Shape Up. Vi är ganska lika Batman och jag. Och nä, jag har inte alls hybris.

Däremot har jag bråttom så nu hinner jag inte berätta om själva springandet – återkommer!

4 reaktioner på ”The Beatatjata – The White Knight Runs

  1. Underbart!!! Jag ler brett:) Jag ska på Batman imorgon coh tack vare ditt tips så blir det Batman marathon i kväll med alla tidigare filmerna så det blir en FULLKOMLIG upplevelse imorgon:) Idag tänker jag på dig hela dagen, ska ju fylla frysen med bland annat din lasagne:) Superkram till bästa dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.